Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Червоне VS Синє: вибираємо плаття до новорічної вечірки

Пішов зворотний відлік. До Нового року все менше часу. А ти все ще шукаєш свою ідеальну чарівну сукню, яка принесе тобі удачу? У нас є для тебе кілька цікавих варіантів для запам’ятовуючої  зими.

З кожним днем ​​Новий рік все ближче. Усвідомивши цей факт, головне відставити паніку, відпустити думки про те, що можеш щось не встигнути або забути, не виконати або випустити з уваги. Навіть якщо щось піде не так, через рік ти про це і не згадаєш, зате ще довго будеш згадувати відмінну новорічну вечірку і себе в абсолютно приголомшливій сукні, чи не так? Період зимових свят – час, коли в блокноті у кожної з нас намічено величезна кількість заходів: галасливих корпоративів,  душевних сімейних вечерь і, звичайно ж, та сама чарівна новорічна ніч.

Якщо ти звикла дивувати своїх колег, рідних і друзів чудовими образами – саме час заглянути в каталог суконь Rent A Brand і підібрати особливі сукні від провідних світових дизайнерів вечірніх нарядів. Напередодні новорічних свят Rent A Brand пропонує звернути увагу на сукні відтінків полум’я – червоні і сині, адже тотемна тварина приходящого року – вогненна мавпа. А за традицією, яка в останні роки міцно зміцнилася у нас в країні, щоб рік склався вдало, варто вибрати новорічне вбрання в відтінках співзвучних з квітами символу року. Команда Rent A Brand підготувала для тебе кілька нетривіальних варіантів суконь в червоних і синіх відтінках, які найкращим чином підтримають казкову атмосферу новорічної ночі. Спеціально для тебе наші стилісти приміряли ці ефектні образи на одній з найяскравіших і стильних дівчат нашої столиці – Лукерії Покровській.

Скарб султана

Ця бордова сукня Tarik Ediz викликає асоціації зі східними казками. Саме в такій сукні легко можна уявити сучасну версію принцеси Жасмін. Крій, який покликаний підкреслити вигини жіночого тіла, насичений відтінок сангрії і асиметрична деталь у вигляді великої аплікації на боді, прикрашеної кристалами Swarowski. Стилісти сервісу пропонують доповнити образ великими сережками Lanvin.

Screen Shot 2015-12-19 at 8.34.21 PM

Яскравий акцент

Яскраво-червона сукня в підлогу з колекції BCBG MAX AZRIA не дасть тобі жодного шансу залишитися в тіні. Ефектний розріз на спідниці, графічний виріз на спині і баска на талії – деталі цієї сукні ідеально доповнюють один одного, створюючи складний і в той же час жіночний образ. Сукня добре підійде і для більш офіційної корпоративної вечірки і для галасливої новорічної ночі.

2 1Вікторіанська королева

Ця ефектна вечірня сукня Aidan Mattox з оксамитовим чорним топом і пишною багатошаровою спідницею з парчі глибокого сапфірового кольору увійшла в топ переваг стилістів сервісу. Сукню можна доповнити акцентним капелюшком Victoria винного кольору з чорними пір’ям з нашої закритої колекції для створення більш драматичного образу, якщо ж ти хотіла б створити більш м’який спосіб можна підібрати делікатне кольє або видовжені сережки.3 1

Королівський прийом

Самобутне вечірня сукня Adrianna Papell з великим квітковим орнаментом яскраво-синіх і зелених відтінків. Пікантний виріз на спині і горловина, акуратно відкривають ключиці – ця елегантна сукня в підлогу має свої секрети. Вона створена для найурочистіших моментів в житті. З прикрас найкращим рішенням буде підібрати делікатний браслет або кільце.

Все ще не знаєш на якому новорічному вбранні зупинитися, зазирни в каталог вечірніх суконь Rent A Brand і ти точно знайдеш свій ідеальний варіант для незабутньої новорічної вечірки.

4

Зоряна пиль

Якщо ти не хочеш зустрічати новий рік в сукні в підлогу, пропонуємо тобі альтернативний. але не менш яскравий варіант – яскраве плаття в синіх пайєтках Tadashi Shoji. Приталене, з короткими рукавами і розширеною спідницею з прозорими вставками, це плаття ідеально підійде як для відчайдушного новорічного корпоративу, так і для важливого побачення в новорічну ніч.

IMG 3413

Це лише деякі варіанти образів, які ми пропонуємо тобі приміряти цієї зими для того, щоб зробити її ще більш чарівною і особливою. Але наш вибір не обмежується цими сукнями.

Наші стилісти-консультанти, які проводять примірки, підбирають сукні індивідуально під смаки, уподобання та особливості кожної нашої клієнтки. Тому, якщо у тебе є бажання створити свій особистий особливий образ, зв’яжися з нашою командою стилістів, і ми обов’язково підберемо тобі варіанти.

Модель: Лукерья Покровська

Фотограф: Ігор Македон

 

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency