Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

12 речей, які тобі необхідно зробити цього літа

Обов’язково зроби хоча б 50% зі списку і це літо ти проживеш не дарма.

Літо – час життя, яке повертає нас в дитинство, коли ми їхали на море або на канікули до бабусі і дідуся, і були неймовірно щасливі від розумінням того, що попереду – три місяці щастя – ціле маленьке життя. Ми стаємо старше, а дні біжать швидше, але літо продовжує залишатися тим магічним часом року, коли все знову можливо, а щастя, ось воно, на відстані витягнутої руки. Давайте цього літа обов’язково знайдемо час для швидкоплинних миттєвостей щастя. Ми не полюбляємо усілякі списки справ, але іноді вони допомагають, так що ми вирішили складемо список речей, обов’язкових до реалізації до настання осені. І нехай ваш список відрізняється від нашого, головне, щоб в останній день літа ти змогла сказати, що воно було счастлівим.

Ітак, наш список у випадковому порядку. У ньому перемішалося все – важливе, дуже важливе і просто приємне. Наш список не знає дрібниць. Нам, як і в дитинстві, важливо все, тому почнемо з того, що було завданням номер 1 завжди, починаючи з того часу, коли дерева були великими, а бабуся докірливо-ніжно хитала головою, бачачи наші подряпані коліна. І враховуючи, що більша половина літа вже позаду – варто поспішити і реалізувати те, що відкладав на потім. Отже, з чого почнемо?

1. До відвалу наїстися чорниці, лохини або суниці. Так, щоб дійсно досхочу, не турбуючись про наслідки, як колись дитинстві. Адже ми встигнемо подумати про наслідки і побути розсудливими в інші місяці нашого життя.

c704f5832cad1a8de96eed61bf8b9ff2 1

2. Побачити падаючу зірку і загадати бажання. А краще – побачити дві падаючі зіроки і загадати два бажання. Або три. Чим більше – тим впевненіше ти можеш бути, що твоє літо проходить не дарма.

8c6b011ff64dcfb5d38a0f827c276f61

3. Заснути під зірками. На пляжі, на даху свого будинку, на балконі свого будинку. У приємній компанії, а може бути в приємній самотностіті, тому що іноді самотність – це рідкісна і цінна розкіш.

4. Записатися на курси живопису і створити свій перший шедевр, а ще краще – продати його за нечувану для першої картини сумму.

5. Робити планку, починаючи з 30 секунд, поступово додаючи по кілька секунд кожен новий день. І навіть якщо до кінця літа ти не зможеш простояти в планці 4 хвилини, а тільки 3 хвилини 30 секунд, ти будеш неймовірно собою гордіться.

6. Влаштувати собі фотосесію. Вибрати професійного фотографа або може бути, просто домовитися зі своїм бойфрендом (якщо він мінімально вміє тримати в руках камеру), визначитися з тематикою фотосесії і влаштувати собі свято. До речі, красиві сукні для фотосесії є в нашому каталозі, і якщо тобі подобається яскраво-червона сукня на фото, яку вибрала для своєї фотосесії Анна Завальська, ти також можеш забронювати її у нас разом з фотографом. Ми співпрацюємо з різними фотографами, яких із задоволенням тобі порадимо.

181276938 1

7. Виїхати в незнайоме місто на цілий день, а може бути, на два і бродити там на самоті без карти, блукаючи незнайомими вулицями, дозволяючи місту направляти тебе. Відчуй себе дитиною, яка заново відкриває світ.

8. Якщо немає часу поїхати в інше місто, можна прогулятися по своєму власному місту, але тільки вночі. Вночі будь-яке знайоме місце стає трохи незнайомим. Обов’язково вибери ніч, якій передував жаркий-прежаркій день, тоді ніч буде теплою, а прогулянка – неймовірно приємною. Якщо у тебе є добрий фотоапарат – візьми його з собою, щоб зафіксувати красу нічного міста (ти не раз похвалиш себе за це в холодний зимовий вечір, насолоджуючись цими знімками, згадуючи про щасливе-щасливе літо), а якщо немає – ще краще, фіксуй все в своїй пам’яті – броди по знайомих вулицях, відчуваючи тепло асфальту і відчувай, що життя прекрасне, а будь-який момент – неповторний. (Головне – обирай уважно райони для прогулянки, пам’ятаючи, що це літо має запам’ятатися нам як щось прекрасне без пограбувань, погонь і інших потенційних радощів від прогулянок по темних гетто :))

ee27d98d97e42f6cb2b26af14a41077c

9. Погуляти на весіллі. Погодься, що влітку хтось ні-ні, та й одружиться. Якщо отримаєш запрошення, обов’язково погоджуйся. Купуй зручний туфельки, щоб натанцюватись до ранку. Якщо не намічається грандіозної вечірки – можна вирішити питання і вийти заміж самій. І нехай це буде найяскравіший свято літа. До речі, пам’ятай, що зовсім необов’язково купувати плаття для самого важливого особливого випадку – супергарні дизайнерські сукні для наречених, а також сукні для їх подружок в величезній кількості знайдуться у нас. Знову-таки, просто напиши нам, яку сукню шукаєш, і ми все влаштуємо найкращим чином! Повір, ми і наші сукні змогли принести удачу вже дуже багатьом нареченим і їх подружкам, і тобі з нами теж обов’язково пощастить.

Screen Shot 2015-07-27 at 11.37.06 PM

10. Потрапити під проливний дощ. З парасолькою або без неї. Якщо з парасолькою, то обов’язково з прозорим – через таку парасольку набагато краще бачити залитий дощем світ. А якщо без парасольки – не бійся, адже це буде теплий літній дощ. Здорово пробігтися в наскрізь мокрому одязі, а потім відігріватись глінтвейном або зелений чаем.

11. Зробити хоча б одну, але дуже добру справу для когось еще. Нехай ця справа принесе комусь відчутну користь, а якщо не користь, то хоча б радість. Повір, ділитися радістю – найкраще, що ти можеш зробити. І виконавши лише тільки цей пункт, можеш вважати що зробила в 5 разів больше.

12. Перестати хвилюватися через дрібниці і кожен день знаходити хоча б одну причину для щастя. Повір, більшість речей, про які ми хвилюємося,  встигнуть сто раз відбутися в нашій уяві і ні разу не трапляться в реальності. Хоча б цього літа направ свою уяву на приємні фантазіі.

13. Відтворити своє забуте захоплення або хобі. Ти любила танцювати? Плавати на байдарках? Кататися на велосипедах? А потім часу раптом не стало і ти не встигаєш помічати, як закінчується день? Обов’язково поверни в своє життя хоча б одне старе захоплення або заведи нове.

9da1159aed8833ad4a964d3233b504d3

14. Навчитися готувати нове блюдо. Для себе, а не для когось. І так, просто так. Тому що захотілося.

15. Зустріти хоча б один світанок. І він буде нагадуванням про те, що кожен новий день – можливість все почати заново.

fc86e3967494651ceead2d26ee375bbd

 

 

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency