Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Трендові кольори сезону весна-літо 2015

Хочеш дізнатися трендові кольори цього сезону? Дивись 5 образів від наших стилістів.

Ось уже понад 20 років дослідницький центр при організації «Інститут кольору Pantone» виділяє наймодніші кольори майбутнього сезону. У сезоні весна-літо 2015 пальму першості завоювали м’які холодні відтінки – аквамарин, колір полуничного льоду, припилено-жовтий відтінок заварного крему, смаженого мигдалю і інші. Однак не обійшлося в цьому сезоні і без більш чистих і теплих кольорів – наприклад, популярним став класичний синій колір, а також складний відтінок стиглого мандарину. Представники Pantone впевнені, що при підборі кольорової гами своїх колекцій, дизайнери надихалися природніми кольорами навколишнього світу.

У новій колекції улюбленого бренду Rent A Brand – BCBG Max Azria, сукні  якої вже представлені у нас в каталозі, наявні всі наймодніші кольори сезону весна-літо 2015. І це не дивно, адже наші байєра, відмінно орієнтуються в модних тенденціях, та підбирають найцікавіші пропозиції на кожен новий сезон. У свою чергу стилісти Rent A Brand за допомогою прикрас та аксесуарів обіграють знакові сукні в найактуальніших кольорах сезону, створюючи цікаві образи..

Аквамарин

Аквамарин – ніжно блакитний з пудровими нотами – на рівні з кольором року – марсала –  зайняв одну з головних позицій в сезонній палітрі. Спокійний і чуттєвий аквамарин налаштовує на романтичний лад. Цей відтінок добре поєднується з припиленно-бордовим відтінком  вина марсала, зі світло-сірим, тілесним і жовтим відтінками. У колекції Rent A Brand кілька надзвичайних суконь кольору аквамарин, але для сьогоднішнього образу ми обрали плісіроване плаття BCBG Max Azria кольору аквамарин з графічними блоками жовтого і білого кольорів. Поєднуй його з босоніжками з безліччю ремінців світлих відтінків, а також з ніжно-рожевим клатчем doob.vosk. Доповни ніжний образ прикрасами для волосся Eddera в стилістиці старогрецьких богинь.

Aquamarine

Класичний синій

Складний, насичений королівський синій випромінює спокій, впевненість і гармонію. Це ідеальний колір для  брюнеток з холодним кольором очей. Він прекрасно поєднується з кольором марсала.  Для створення яскравого образу поєднуй це плаття з нової колекції BCBG Max Azria з різнокольоровими босоніжками, що обвивають щиколотку, а також незвичайним, але не дуже масивними сережками – підійдуть, наприклад, вінтажні сережки Lanvin. Заверши образ чорним клатчем Bottega Veneta.

Classic Blue

Полуничний лід

По-дівочому зворушливий, та одночасно абсолютно елегантний колір полуничного льоду заслужено завоював місце на п’єдесталі трендових кольорів сезону Pantone і в наших серцях. Цей колір ідеально поєднується з відтінком смаженого мигдалю, мандариновим. Доповни цю надзвичайну сукню з воланами BCBG Max Azria кольору полуничного льоду  яскравими босоніжками, золотистим клатчем Jessica McClintock і сережками-пуссетами в тон Michael Kors.

strawberry ice

Мандарин

Мандариновий відтінок – складний у втіленні, але разом з тим неймовірно енергійний і приємний для очей. Добре комбінується з відтінком полуничного льоду і смаженого мигдалю. Для створення грайливого образу поєднуйте це жіночне плаття з бандажним топом і спідницею в підлогу з мінімалістичними босоніжками на стійкому каблуці, клатчем-конвертом Saint Laurent і яскравими сережками J.Crew.

tangerine

Заварний крем

Ніжний і легкий відтінок заварного крему виглядає так, ніби наповнений сонячним світлом. Фахівці Pantone в цьому сезоні рекомендують комбінувати колір заварного з відтінками блакитного і класичним синім. До цієї по-літньому сонячної сукні BCBG Max Azria ідеально підійдуть яскраві багатоколірні босоніжки, жовтий клатч-тонда Diane von Furstenberg і сережки Oscar De La Renta.

Custard1

Інші сукні з колекції BCBG Max Azria ти знайдеш тут

Збираєшся на вечірку, весілля подруги, червону доріжку? Підбери своє ідеальне плаття в модних кольорах сезону в каталозі Rent A Brand.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency