Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Тренди весільної моди: актуальні фасони весни.

Весільна мода цього сезону дуже контрастна, а значить, будь-яка наречена без зусиль зможе знайти вінчальну сукню на свій смак. Від витончених лаконічних суконь без зайвого декору до нарядів в стилістиці 20-х років минулого століття, від ніжних драпіровок в грецькому стилі до пишних спідниць принцес з квіткової аплікацією.

RentABrand виділив найцікавіші фасони весільних суконь серед представлених на головному світовому подіумі весільної моди – New York International Bridal Week.

Витончена лаконічність

Мінімум декору, чіткі лінії, прості силуети, чистота і скромність – такою побачили наречену в сезоні весна-літо 2014 Rafael Cennamo, Anne Bowen, Angel Sanches, Moniquie Lhuillier і багато інших. У такій сукні на першому плані виступає дівчина, яка його одягнула – ніщо не зможе відвернути увагу від природної краси нареченої.

Лаконичность1

Лаконічні моделі весільних суконь будуть ідеально виглядати в форматі камерного торжества, де недоцільно буде використання занадто урочистій весільної моделі. Це можуть бути коктейльні або вечірні моделі, які підходять для елегантного міського весілля. Ми пропонуємо звернути увагу на весільну лінію BCBG MAX AZRIA, чиї сукні створені саме для такого камерного формату торжества. Нижче представлені моделі суконь, які можна приміряти на Rent A Brand:

re1

«В пошуках Аріель»

Весільну сукню зі спідницею годе, відому також як сукня «Русалка» в цьому сезоні на гребені модної хвилі. Фасон, облягає фігуру від грудей до колін і сильно розширюється по лінії поділу, ідеально підкреслить переваги фігури нареченої. Силует “Русалка” прекрасно поєднується як з глибоким V-подібним вирізом, продемонстрованим у колекціях Theia і Vera Wang, так і з серцеподібним вирізом сукні, представленими Carolina Herrera, Christos і іншими.

русалкин хвост1

Ми пропонуємо звернути увагу на сукні з Русалчиним хвостом від Madeline Gardner, Pronovias і BCBG Max Azria. Замовити примірку одної з нижче представлених суконь можна на сайті Rent A Brand.

русалка

«Ода асиметрії»

Надзвичайно жіночний тренд – асиметричні сукні з бретеллю на одне плече. Фасон може варіюватися – від розкішних суконь принцес з широкою спідницею і облягаючим топом, як у Kelly Faetanini або Amsale, до витончених моделей, що підкреслюють силует нареченої, як у Reem Acra і Ivy & Aster.

на одно плече1

У нашому сервісі представлені як класичні сукні для офіційного торжества, так і для асиметричні моделі для нетрадиційного формату весілля. І якщо тебе зацікавив такий фасон, приміряти і орендувати підходящу сукню з асиметричним вирізом або бретеллю на одне плече можна в шоу-румі Rent A Brand:

плече

Якщо ти шукаєш особливий наряд для свого весілля, обов’язково зверни увагу на наші весільні сукні від Vera Wang. Якщо тебе цікавлять весільні сукні інших дизайнерів, у нас ти знайдеш сукні інших весільних брендів з історією, наприклад, іспанського Pronovias, американського Madeline Gardner, ізраїльського Berta – будем раді допомогти тобі вибрати твою сукню, обов’язково зробимо знижку для твоєї мами і подруг.

Яку б сукню ти не вибрала для свого торжества, вона повинно відповідати твоєму настрою. І якщо ти не впевнена в тому, який вибір зробити – зв’яжися з нами, і наші консультанти з радістю підберуть для тебе оригінальні варіанти суконь.

 

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency