Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Секрет весільних суконь Vera Wang

Кожна історія починається з сукні, але деякі сукні самі по собі є історією – яскравою, неповторною, такою, яку хочеться прожити. Можливо, саме в цьому криється загадка відомих весільних суконь від Vera Wang?

На сьогоднішній день бренд Vera Wang в індустрії весільної моди займає приблизно ту ж позицію, що і Ягуар в автомобільній – сукні Vera Wang перетворилися об’єктом культу декількох поколінь американських наречених. Дівчата готові роками економити і мучити себе найжорстокішими дієтами, аби провести один день в наряді, створеному дизайнером. Ставлення американок до весільних суконь дизайну Віри Вонг, мабуть, ідеально передає фраза з фільму «Війна наречених»: «Пам’ятайте, до весілля не можна поправлятися.  Не сукню Vera Wang підганяють під себе, а себе під сукню». У чому ж секрет цих незвичайних суконь і чи дійсно вони настільки особливі?

Почнемо з того, що сукні Vera Wang – це завжди ідеальний крій, дуже ретельне опрацювання деталей, складні драпірування, якісні тканини і, звичайно ж, новизна і трендовість моделі. Дизайнер використовує дорогі, традиційні для кутюрних нарядів, тканини, такі як шовкове мереживо, сатин-Дюшес, найтонший шовк.

Vera-Wang-dress 1

Буде справедливим зауважити, що сукні Вера Вонг давно не дотримуються тенденцій весільної моди – вони їх диктують. Її вбрання дуже сміливі і зухвалі, а ідеї революційні. У весняно-літньому сезоні дизайнер запропонувала нареченим повністю чорні сукні. А для тих, кому total black не до душі, створила сукні з чорними акцентами і декором: стрічки, банти, окремі фрагменти сукні або рукавички. А вже для цієї осені Вонг взяла прямо протилежний концепт і створила повітряно-рожеву колекцію. Весну жВіра бачить в напівпрозорих кружевах.

Сукні від королеви весільної моди, як її часто називають ЗМІ, обожнюють найвідоміші дівчата. Так, в розкішному вбранні Vera Wang сказали заповітне «Я згодна» своїм коханим Вікторія Бекхем, Челсі Клінтон, Мерайя Кері, Сара Мішель Геллар, Джессіка Сімпсон, Авріл Лавін, Іванка Трамп, Дженніфер Гарнер, Аліса Мілано, Шерон Стоун, Кейт Хатсон, Ума Турман … цей список можна продовжувати нескінченно.

Vera-Wang-dress celebs 1

А Кім Кардашьян пішла ще далі, в день свого весілля з Крісом Нотом дівчина змінила 3 сукні від Vera Wang. На жаль, цей шлюб протримався менше, ніж пішло часу на вибір суконь – всього 72 дня.

Vera-Wang-dress celebs 2 kim

Cвое перше весільне плаття Віра Вонг пошила на власне весілля в 1989 році, після того, як не змогла знайти жодного гідного варіанту в весільних бутиках Нью-Йорка. А вже через пару років ім’я дизайнера стало синонімом вишуканої, розкішної і незмінно стильної сукні, що підкреслює не тільки вигини жіночої фігури, а й статус її власниці.

Vera-Wang-dress 2

5 фактів про Vera Wang

– Дженніфер Лопес замовила сукню Vera Wang, проте згодом відмовилася за нього платити (більше $ 150000), мотивуючи тим, що одна її поява на публіці в сукні – досить дорога реклама для весільного дізайнера.

– Будучи студенткою коледжу, Віра Вонг підробляла в бутіку Yves Saint Laurent, в цей же час вона познайомилася з одним із тодішніх директорів американського Vogue Френсіс Патик Стейн (Frances Patiky Stein).

vera-wang-fall

– У свої 23 роки вона зайняла позицію редактора відділу моди американського Vogue, ставши наймолодшим редактором за всю історію модного журналу. Пропрацювавши в модному глянці більше 16 років, Вонг погодилася стати директором по дизайну аксесуарів в Ralph Lauren.

– Віра Вонг вчилася в Сорбонні (Париж), потім вступила до Коледжу Сари Лоуренс (Нью-Йорк), де вона отримала ступінь бакалавра в галузі гуманітарних наук .

– У свій перший візит до Білого Дому на запрошення Хіларі Клінтон, дизайнер так хвилювалася, що одягла туфлі різного кольору і помітила це тільки коли проходила металошукач на вході в резиденцію.

Inspiration-Vera-Wang-Bridal-F-13

Цитати Віри Вонг

– Кожна наречена гідна мати чудову весільну сукню. Я вірю в те, що наречена знає, хто вона і як вона хоче виглядати і відчувати себе в цей особливий день. Кожна сукня, яку я створюю, передає мою повагу до жінки і те, наскільки дизайн сукні значущий для мене.

– Коли я створюю дизайн весільної сукні, я завжди пам’ятаю про те, що наречена буде в ньому танцювати. Мені імпонує ідея, що річ може бути практичною і красивою одночасно.

Якщо ти шукаєш особливий наряд для свого весілля, обов’язково зверни увагу на наші весільні сукні від Vera Wang.

Якщо тебе цікавлять весільні сукні інших дизайнерів, у нас ти знайдеш сукні інших весільних брендів з історією, наприклад, іспанського Pronovias, американського Madeline Gardner.

Ми будемо раді допомогти тобі вибрати твою сукню, обов’язково зробимо знижку для твоїх мами і подружок. Із задоволенням допоможемо тобі зберегти твій весільний бюджет і при цьому перетворити твоє весілля в незабутнє щасливе свято. Просто зв’яжися з нами, і наші стилісти-консультанти будуть раді тобі допомогти.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency