Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Без штампів: неординарні весільні сукні

Без фатину, корсетів і білого кольору

Так, є такі дівчата, для яких біла весільна сукня не єдиний правильний вибір. Деякі з них ніколи і не мріяли йти до вівтаря на заході в білосніжному вбранні. Інші ж виходять заміж не в перше і не вдруге, і біла весільна сукня – це вже пройдений етап. А для третіх більш ніж природно не озиратися на суспільну думку з приводу того, як повинна виглядати наречена. Вони звикли грати за своїми правилами і приймати рішення, спираючись на власні почуття та переконання. А відповідно і вінчальну сукню обирати таку, яка відповідає їхнім власним уявленням про красу нареченої.

Бризки шампанського
Ти любиш бути в центрі уваги і хочеш сукню від якої неможливо відвести погляд. Обирай архітектурний крій, складні елементи декору, асиметрію, металізовані тканини, мерехтіння пайеток і ти точно не прогадаєш.

Майже класичний беж
Нюдова вінчальна сукня – вдалий приклад компромісу. З одного боку, це ніжний колір, який чудово підтримує зворушливу атмосферу події, а з іншого – він не настільки передбачуваний і однозначний як білосніжний відтінок.

У відтінках розе
Коротке, асиметричне або ж довжиною у повен зріст – рожеві сукні для весілля – варіант не тільки для подружок нареченої. Відтінки рожевого – чудовий фон, на якому можна розставити цікаві кольорові акценти за допомогою прикрас та аксесуарів, створивши таким чином абсолютно небанальний образ нареченої.

Небесний блакитний
Романтика і невимушеність, легкість і ніжність – це все про відтінки блакиті. Підбери свій з широкої синьо-блакитної гами і насолоджуйся захопленими поглядами в цей особливий день.

Лавандовий серпанок
Ультрафіолет – відтінок 2018 року по версії інституту кольору Pantone. Чому б дещо не підіграти загальному настрою і не вибрати весільне плаття в найактуальнішою колірній палітрі року?

Все ще сумніваєшся? Підбери свій ідеальний варіант для весілля в місті з каталогу Rent A Brand.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency