Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Вечірка в стилі «Гетсбі»: сукні та аксесуари

З моменту виходу на екрани нової екранізації роману Френсіса Скотта Фіцджеральда тематика американського гламуру 30-х років минулого століття проникла в усі сфери життя, а вечірки в стилі Гетсбі стали настільки популярні, що, збираючись на чергову вечірку, ти все частіше задаєшся питанням, що ж обрати: перли або мерехтливі прикраси, пір’я або хутро, вечірню сукню або зухвале блискуче міні. Ми придумали декілька образів для твоєї наступної вечірки.

Ідеальна стилізація образів головних героїв з “Великого Гетсбі” надихає не тільки кіноманів. Мода на образи 30-х років повертається, і не дивно – адже це так красиво. Rent A Brand вирішив підготувати кілька look’ів в стилі Великого Гетсбі, які ти можеш втілити вже сьогодні. Чотири яскравих образи, чотири актуальних кольори, чотири різні характери в стилі прекрасних 30-х років – обери образ, який прийдеться тобі до душі і, нехай, він послужить тобі натхненням для твоєї наступної зустрічі з Великим Гетсбі.

Розкішний чорний: самооволодіння

Драматична сукня в підлогу, чорне пір’я і агатові сережки. Червона помада і злегка затуманений погляд, яким ти охопиш приміщення, на хвилину завмерши на порозі, прихильно даючи можливість оточуючим гарненько розглянути твоє вбрання сьогоднішнього вечора. Чому ні, ти сьогодні в чудовому настрої і неймовірно гарна в розкішній сукні з лімітованої колекції від Alice + Olivia. Ці пір’я страуса на басці злегка лоскочуть руку. Додай інкрустований кришталями, довгим клатчем від Diane Von Furstenberg та акцентны аксесуари.

Мерехтливий срібний: сміливість

Життя таке коротке, так навіщо витрачати час даремно. І якщо хочеться блищати, обирай зухвалу сукню від Sue Wong з її колекції, присвяченій прекрасній епосі Голлівуду. Ця сукня, з відкритою спиною, суцільно прикрашеною бісером, і маленькими кришталями, будучи стилізованою так, щоб максимально бути схожою на сукню 20-х років. До неї відмінно підійдуть сріблясті сережки Givenchy. Ну і звичайно ж, сріблястий клатч з кришталями від Diane von Furstenberg (ось хто насправді вміє жити на повну котушку, так що, цього вечора візьмемо з неї приклад і подбаємо про те, що в цьому чарівному клатчі знайдеться місце для улюблених парфумів та інших перевірених агентів спокуси).

Елегантний червоний: сексуальність

Коли не знаєш, що одягнути – обирай червоне. Цей девіз може бути якомога  корисним в твоєму випадку. Обирай  яскраво-червону сукню з відкритою спиною, перетягнутою тонким золотистим ланцюжком. Додай сюди довгу перлову нитку і маленькі сережки-пуссети. Доповни свій образ золотим мінодь’єром Whiting & Davis і цього буде цілком достатньо для самого жіночного образу сьогоднішньої вечірки.

Легкий білий: ніжність

Сріблястий тільки на перший погляд здається холодним кольором. Він ніжний і невагомий, який обіцяє  у собі недоступність. Його прозорість освіжає в розпал найжаркішої вечірки. Обери сукню-футляр від прекрасної Sue Wong і доповни її сріблястими сережками з кришталями від Monet. Доповніть свій образ білосніжним клатчем, і переконавшись, що ти виглядаєш чудово, вирушай підкорювати недоступні вершини.

Пам’ятай, що кожна особлива історія починається із сукні. І обрати ту саму ідеальну сукню, яка принесе тобі удачу – стратегічно важливе завдання. Зв’яжися з нами і наші консультанти з радістю допоможуть тобі обрати твою сукню для особливої події.

Якщо тобі сподобалися наведені образи, ці та багато інших вбраннів в стилі Гетсбі ти можеш знайти в розділі – Сукні в стилі 30-х років. А якщо вирішиш замовити примірку однієї або декількох суконь, не забудь обрати аксесуари, адже при оренді сукні ти отримаєш знижку на будь-який аксесуар, замовленим разом із сукнею.

Запрошена на подію, де передбачається чорно-білий дрес-код? Дивись чорно-білі образи наших стилістів тут. Якщо ти шукаєш мереживну сукню для вечірки або весілля подруги, обов’язково зверни увагу на наш матеріал про мереживні сукні для подруги нареченої. І нарешті, якщо дрес-код твоєї події передбачає сукні в стилі Шеббі-шик або прованс, надихайся образами, які наші стилісти створили спеціально для такої події.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency