Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Christmas is all around: в чому зустрічати Новий рік. Частина 2.

Найяскравіші новорічні образи від стилістів Rent A Brand шукай тут.

Новорічні свята – час гарячого какао з зефірками і черг в кондитерських, час шампанського,  і підведення підсумків, час дружніх обіймів, посмішок і привітань, і час традиційного «головного болю» щодо того, що ж подарувати близьким і в чому зустрічати Новий рік. І якщо з першим питанням зможе впоратися тільки ваша інтуїція, то вирішити задачу пошуку святкового вбрання, завжди допоможе сервіс оренди дизайнерських суконь Rent a Вrand.

В першу чергу рекомендуємо визначитися з кольором вбрання. Тотемна тварина 2015 року за східним календарем – вівця (або коза), колір – синій. Вважається, щоб рік був вдалим, потрібно обрати  відповідний колір. У свою чергу Pantone назвав кольором майбутнього року- відтінок італійського червоного кріпленого вина Марсала. Відповідно, щоб бути в тренді – обираємо саме цей колір новорічного вбрання. Ну а якщо, ви зустрічаєте 2015-й в клубі, краще зупинити вибір на сукні, яка відбиває мерехтіння тисячі вогників – обираємо щось з паєтками або кришталями. На новорічний корпоратив найкраще будуть стримані, лаконічні відтінки, наприклад, завжди актуальний чорний. А для зустрічі Нового року з коханим чоловіком йдемо знайомою стежкою – обираємо відтінки червоного. Стилісти Rent A Brand підібрали п’ять новорічних образів для кожного випадку.

Королівський синій

Поєднання глибокого синього і соковитих ягідних відтінків само по собі дуже вишукано. Обіграйте насичений синій колір цієї сукні BCBG Max Azria за допомогою аксесуарів ягідних відтінків. Відмінним акцентом образу- стане намисто J.Crew, що поєднує в собі і той, і інший кольори. Скласти всі необхідні дрібниці, в тому числі помаду ягідного відтінку, можна у маленькому, витонченому сріблясто-чорному клатчі Diane von Furstenberg.

Look7

Складний винний

Винний чудово поєднується з нюдовими відтінками, а так, як зараз Новий рік, варто додати трохи блиску. До цієї чудової сукні, ML Monique Lhuillier винного відтінку, підбираємо блискучі туфлі, клатч Whiting & Davis і сережки з кришталями Michael Kors. Підтримаємо колір сукні манікюром відповідного відтінку.

Look 3

Мерехтливий білий

В цій, білій мерехтливій сукні Laundry by Shelli Segal – всі погляди в нічному клубі будуть  тільки вашими. Поєднуйте сукню зі срібною каблучкою Verba зі сапфіром і сережками Carolee з синіми кришталями. До цього вбрання добре підійдуть туфлі з декором в кольорі “металік” і сріблястий клатч-тонда Diane von Furstenberg.

look4

Стильний чорний

Що б хто не казав, чорний колір завжди залишається поза конкуренцією:  пуританський і найсексуальніший, а найголовніше – безпомилковий. Для зустрічі Нового року обираємо цю космічну чорну сукню з розрізами BCBG Max Azria. Додаємо трохи таємничості за допомогою котячої маски. Доповнюємо образ чорними підборами правильної форми і знаковим прозорим клатчем Chanel.

Look2

Жіночний червоний

Створити романтичний і дуже жіночний образ можна за допомогою сукні c в підлогу Alice + Olivia. Актуальний силует і зворушливо відкриті плечі- не залишать байдужим жодного чоловіка в радіусі тридцяти метрів. Підберіть до сукні червоні, класичні туфлі Brian Atwood, видовжені сережки-шандельєри Kenneth Jay Lane, клатч Valentino і, звичайно, червону помаду.

look6

Все ще не визначилися з новорічним вбранням? Тоді обов’язково загляньте у каталог Rent A Brand і ви обов’язково знайдете свою ідеальну сукню і відповідні аксесуари. Інші незвичайні святкові образи для вашої особливої події- дивись в нашій статті “про казкові перетворення”. А якщо ви не визначилися з тим, що шукаєте, який розмір вам потрібен, або залишилися інші питання – просто подзвони нам в офіс, і наші стилісти-консультанти обов’язково допоможуть тобі підібрати потрібні варіанти вечірніх суконь.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency