Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Total black: чорні сукні для будь-якого заходу

Вишуканий чорний – завжди безпрограшний вибір
Відтоді, як Коко Шанель вивела чорне плаття за дужки суто ритуального одягу, залишилося тільки одне обмеження для цього універсального кольору. Єдиний привід, де чорна сукня може бути недоречною – це весілля подруги або твоє власне вінчання. Але і ці рамки вже потроху розходяться.

Вибір нареченої
Кілька сезонів тому дизайнер весільних нарядів номер 1 в світі Vera Wang представила колекцію, в якій чорному кольору була визначена одна з найпочесніших ролей. І, як не складно здогадатися, фінальна сукня також була чорною. Тому, якщо ти не обтяжена забобонами, весільна сукня з чорним декором може стати цікавим вибором і для твоєї церемонії.

Чорний як акцент на весіллі 
Кольорові теми весілля з чорним як акцентом – теж не рідкість. Найпоширеніші комбінації: чорний і білий, чорний і золотий, чорний і рожевий. Якщо ти дружка на весіллі з подібною колірною схемою, можеш сміливо орендувати витончений чорний образ.

Вихід в чорному
Елегантне плаття в чорному кольорі, мабуть, найуніверсальніша річ, яка виручить в ситуації з невизначеним дрес-кодом. Оптимальну довжину і фасон моделі легко вирахувати, лише поглянувши на запрошення. Урочистості призначено до 17:00? Це означає, що господарі заходу не очікують від гостей вечірнього вбрання. Доречними в даному випадку будуть виглядати коктейльні сукні, а також максимально лаконічні за кроєм і декором моделі довжини максі та комбінезони. Якщо ж захід після 18:00, але при цьому згадки black tie немає, знову ж таки можеш сміливо орендувати міді-сукні.

Для заходів з позначеним дрес-кодом black tie або white tie варто звернути увагу на більш складні за кроєм або декору моделі довжини максі.

Читай більш детально про правила дрес-коду black tie та white tie.
Неформальні заходи
Тебе чекає день народження подруги або романтичний вечір, а може ти плануєш відвідування прем’єри фільму? Без особливого сукні тут не обійтися. Звичайно ж, чорний колір і в даному випадку буде дуже доречним. Але з поправкою на певну легковажність образу, адже тобі належить приємний вечір в дружній компанії, тож ти маєш почуватися максимально комфортно. Зверни увагу на моделі вільного крою, можливо із принтами або вишивкою.

Якщо все ще розмірковуєш над тим, який образ створити, зазирни в каталог чорних суконь від провідних світових брендів, представлених в сервісі оренди Rent A Brand і ти неодмінно знайдеш свою особливу модель.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency