Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Top 5 образів для твого випускного вечора

Випускний вечір – прекрасна можливість побути принцесою і залишити яскравий слід у пам’яті недавніх однокласників. Хочеш, ми допоможемо тобі знайти свою ідеальну випускну сукню?

У нашому житті насправді не так вже й багато приводів, щоб надіти по-справжньому розкішну сукню. Випускний бал, мабуть, один з найбільш гідних для дівчини, яка бажає таким чином поставити красиву крапку в своїй шкільній історії і зробити перший крок в практично доросле життя. Визначитися з вибором випускної сукні часом майже так само важко, як набрати максимальну кількість балів на зовнішньому тестуванні. Стилісти Rent A Brand вирішили допомогти тобі стати королевою балу і зібрали 5 нетривіальних луків, використовуючи дизайнерські сукні та аксесуари з нашої коллекціі.

Ти вже визначилася з тим, який образ хочеш створити? Якщо ще ні, то рекомендуємо тобі поспішити, адже в період випускних іспитів тобі буде явно не до нарядів, а потім не встигнеш озирнутися, як найцікавіші варіанти вже будуть заброньовані більш передбачливими випускніцамі.

Доречі, орендуючи випускну сукню в нашому сервісі, ти на 100 % уникнеш неприємної ситуації з дублюванням наряду, так як ми обов’язково попередимо тебе, якщо хтось із твоєї школи вже замовив аналогічн сукню в цьому ж, або іншому кольорі.

Отже, наш ТОП 5 нарядів для випускного:

Королевський

Відмінний стриманий образ з блискучею сукнею Alice + Olivia, намистом House of Harlow 1960, мерехтливим клатчем Whiting & Davis і срібним кільцем з рожевим кварцом Verba. Стильні туфлі з металевим декором  можна замінити класичними бежевими човниками або кремовими босоніжками на підборах. Дуже органічно, а головне, символічно, в такому образі буде виглядати діадема королеви випускного балу, чи не так?

look9

Романтичний

Створи ідеальний образ в романтичному стилі, доповнивши ніжно-блакитну сукню з воланами від Alice + Olivia актуальними прозорими аксесуарами – сережками з цирконієм Monet, браслетом Vintage Hollywood, а також клатчем Overture Judith Leiber. До речі, скажемо по секрету, що до цього образу відмінно піде будь-який парфум з магнолією або гіацинтом як серцевої ноти.

look10

У стилі Colour blocking

Ти яскравий і впевнений лідер по натурі і звикла бути в центрі уваги? Чому б тобі не відобразити це у виборі сукні для випускного балу. Вибір суконь зухвалих кольорів без великої кількості рюш і мережива стане відмінним варіантом. У твоєму випадку ми б порекомендували сміливо вибрати на випускний вечір сукню Naven насиченого синього кольору. Доповни його активними зеленими деталями та відповідним макіяжем. До речі, а ти помітила, як ці чисті кольори підходять світлошкірим брюнеткам?

look2

Елегантний

Шукаєш альтернативу бальній сукні для свого випускного? Не хочеш загубитися в хороводі суконь всіх кольорів і фасонів? Чому б тобі не піти іншим шляхом? Рекомендуємо яскравий і нетривіальний варіант – строгий і  одночасно жіночний – комбінезон з басками BCBG Max Azria. З ним відмінно поєднуються делікатне намисто Lanvin і клатч Diane von Furstenberg. При бажанні цей образ можна доповнити поясом від BCBG Max Azria, який ідеально впишеться в образ. Впевнені, ти будеш блискуча і твій образ обов’язково зверне на себе увагу.

look7

Футуристичний

Неймовірно ефектна сукня Mary Katranzou закохує в себе з першого погляду. Доповни її яскравими аксесуарами, наприклад вінтажними сережками Lanvin, ультрамариновими босоніжками і білим клатчем Halston Heritage і вирушай у космос, підкорювати колишніх однокласників.

look8

Тут ми представили лише кілька варіантів, які допоможуть тобі створити свій особистий образ. Який стиль тобі ближче? Зазирни в наш каталог випускних суконь, і ти 100% знайдеш те, що підходить для тебе.

А якщо все ще не впевнена в тому, яка сукня буде ідеально виглядати саме на тобі, зв’яжися з нами, і стилісти-консультанти нашого сервісу обов’язково допоможуть знайти потрібну сукню і доповнити її відповідними аксесуарами. До речі, при оренді сукні на випускний ми обов’язково зробимо тобі знижку в 15% на всі аксесуари.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency