Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

5 o'clock tea c Анною Завальською

Цікавий співрозмовник – запорука захоплюючої бесіди. Особливо якщо ця бесіда проходить за смачним чаєм і повітряними десертами від шеф-кухаря нашого улюбленого ресторану “Одеса”.

Будучи завзятими любителями смачного чаю, закоханими в Лондон, ми завжди з симпатією ставилися до традиції 5 o’clock tea –  чаювання о 5 годині. Це чаювання зазвичай супроводжується подачею традиційних легких міні-сендвічів і десертів. Частування до чаю подається на багатоярусних етажерках, а на задньому фоні звучить класична музика. І звичайно, сенсом будь-якого подібного чаювання є дружнє неквапливе спілкування, а це так важливо в світі, де всі кудись поспішають, а швидкість споживання інформації випереджає наші можливості сприйняття.

Нам захотілося пограти в цю історію і придумати собі cвій особистий 5 o’clock tea. І хоча в київських ресторанах 5 oclock tea як такий відсутній, в ресторані “Одеса”, відомому своїми гастрономічними авторськими стравами, для нас зробили виняток, організувавши нам 5 o’clock tea з смачними закусками. На перше чаювання ми вирішили не вирушати  самостійно, і запросили співачку і одну з наших улюблених клієнток Анну Завальську, а також журналіста і просто чарівну дівчину Аліну Даніленко.

В Анні дивним чином поєднуються вихованість, неймовірна освіченість, сексуальність і краса. Вона ідеальна на обкладинках глянцевих видань, і нітрохи не гірше в житті. За чашкою білого чаю і поїданням повітряних десертів, Анна відкрилася з нової сторони – мрійливої ​​мандрівництвом в пошуках особистого балансу.

IMG 6476

– Зараз самий розпал літа, час, коли багато хто мріє вирватися кудись, щоб надихнутися, відпочити. А де любиш відпочивати ти?

– Як справжній естет, я вважаю за краще бувати і відпочивати там, де красиво! Люблю різну палітру емоцій, і не завжди чекаю від місця, куди приїжджаю виключно позитивних вражень. У кожного міста своя енергетика і іноді мені дуже подобається прислухатися до містичної або похмурої його сторони. Все це в підсумку складається в мозаїку відчуттів і почуттів і потім перетворюється в тексти. Абсолютний позитив занадто обмежує. Може, тому я завжди балансуючи між щастям і сумом, публічністю і самотою … Якщо відчуваю сильну радість і ейфорію, знаю, що потім мені потрібна, навпаки, якась спокійна компенсація у вигляді меланхолії або творчої ностальгії .. В цьому і полягає моя життєва філософія: урівноваження внутрішнього і зовнішнього, якийсь баланс. А якщо говорити про міста, які дійсно сильно мене вразили це: Прага, Стамбул, Венеція, Сорренто, Сієна і, нарешті, Відень, який я недавно побачила таким, яким  завжди мріяла побачити після перегляду нуара «Третя людина», де показане післявоєнне зруйноване місто в стані тривоги. Я ж отримала контрастні враження: реальні і ті, які жили в моїх фантазіях.

IMG 6616

– Але ж не завжди місто виявляється таким, яким ти очікувала його побачити?

– Звичайно ж ні. Ось, наприклад, Париж. Той же  Парижа, який оспівували Генрі Міллер або Жан Поль Сартр, вже не існує. Сучасний Париж – це глянсова листівка для туриста. Чого, наприклад, не скажеш про Стамбул, в якому ти відразу поринаєш в реальне місто. І якщо ти сильний і володієш часткою авантюризму, тоді Стамбул може відкритися тобі по-справжньому і показати всі свої межі. Чисто енергетично мені подобаються міста, де в архітектурі переважає готика, вони живлять мою уяву і стають ідеальними декораціями для мрії.

zVKrHkGWEuD0xhIloMvnHZHq2xiz0H3JlQ26z6v9CLY

– Ти тільки що сказала, що якщо ти сильний, то зможеш викрутитися з будь-якої ситуації. А ти можеш назвати себе сильною?

– Ні, не можу, хоча викрутитися з будь-якої ситуації вмію. Я за своєю природою любознавча, і я думаю, що це і є моя рушійна сила. Долати страхи – моя головна життєва карма. І все, чого я досягла в житті це якраз завдяки їх подолання. Думаю, що сумніви і страхи – не є поганими якостями  в людині. Ти завжди з ними борешся, але саме в боротьбі народжується щось справжнє і довговічне.

– Твоя правда, ми всі не позбавлені сумнівів. Які страхи в своєму житті ти вже поборола?

– У мені поєднуються дві протилежних якості: я страшенно консервативна і обережна, якщо мова йде про кардинальні зміни в житті, але разом з цим, мені вкрай необхідні постійні зміни. І я все життя балансуючи між цими двома станами. Іноді я схожа на кішку, яка переступає з лапи на лапу, перш ніж стрибнути на пташку, але та найчастіше встигає полетіти. І цей момент, коли вона готова полетіти, але ти все ще можеш її зловити, як раз дуже важко відчути. Але я чітко переконана, що твоє від тебе ніколи не піде, якщо ти упустив щось, що дійсно має належати тобі, то доля ще підкине тобі повторну можливість. Але є один секрет: третього разу не буде! Я довіряю своїй долі, можливо, я фаталіст, але я дійсно вважаю що будь-які помилки ми можемо виправити. Просто потрібно зрозуміти, що доля дала тобі другий шанс у вигляді інших людей, в іншій ситуації і тільки твоя інтуїція може тобі підказати, впорався ти чи ні.

c4K2lC4NTaeL7BI htZNZA7aVb5BroKh01eCqqK5bXY

– Повертаючись до історії з кішкою, тобі вдається ловити цих птахів?

– Оскільки на мені зараз синє плаття, то доречно згадати «Синього птаха» Метерлінка. Вважаю за краще думати, що і сама для когось є цим птахом удачі і щастя … Але давай повернемося до розмови про удачу: у мене був один переломний момент в житті, коли мова йшла про початок моєї сольної кар’єри. Було важко зважитися, і не образити нікого, з ким я працювала на той момент. Група «Алібі» була на хвилі своєї популярності і міняти щось було складно з будь-якої точки зору. Але всередині вже зріло бажання спробувати себе в чомусь ще. Аліна вже експериментувала з джазом, працювала над сольною програмою. Час минав, а наш спільний репертуар, улюблений багатьма, залишався в своєму звичному поп-форматі, а мені потрібні були зміни. І як раз в такі моменти в житті з’являються важливі люди, які дають підказки і надають допомогу. У мене з’явився мій майбутній, тепер уже нинішній чоловік, і коли Діма мені запропонував записати першу пісню, я злякалася і вирішила, що сольна кар’єра не для мене. Я перебувала в зоні абсолютного комфорту, був ризик втратити багато колишніх напрацювань. До того ж, я найчастіше ставила чужі інтереси вище власних і рідко робила те, що хочу. І Діма мені постійно нагадував, що потрібно перш за все зрозуміти, чого ж хочеш саме ти. І потроху я почала прислухатися до себе і ставити самій собі незручні питання. І коли зрозуміла, що пора діяти, ловити цю саму птицю, про яку ми говорили спочатку, то перше, що я зробила, як буває з багатьма жінками … я підстриглася.

Q32BfhA8Zzj2Ocuq39lnJfGtjpRMTgDg81xYLtOSoC8 1

– Виходить, саме чоловік допоміг тобі побачити себе зовсім іншою? Адже саме завдяки йому відбулося так багато змін в тобі?

– Він один з ключових людей в моєму житті. На даний момент він моя опора і в творчому, і в особистому просторі. Діма прийшов в моє життя для того, щоб показати мені, хто я насправді. І його складний характер болісно, ​​але кристалізує мій. Я можу точно сказати, що завдяки Дімі я навчилася говорити про свої почуття в побутових моментах, до цього я літала в хмарах. Я казуістка за своєю суттю. Я перекладала все в площину фантазії. Діма – реаліст, і мені було спочатку важко, коли він повертав мене на землю з небес … Але зате я навчилася стояти на ногах. Виявилося, що я в своєму світі кіно і книг майже не пристосована до реального життя, і завдяки йому я стала виробляти ці навички.Dg06fNQ4ZbNRGWm-dbX3fO DrB2yYNOoj2on2LI7tzk

– Чи змінилися відносини після того, як ви вступили в подружнє життя?

– Я дуже боялася соціальних стереотипів, побоювалася рутини. Були певні страхи і ми думали: «навіщо нам, в принципі, це робити, адже нам і так добре». Але, все таки, ми зважилися на цей крок, оскільки пройшли разом довгий шлях, де були розставання, конфлікти, спільні перемоги і навіть розчарування один в одному, але тільки накопичивши весь цей досвід, ми прийшли до відчуття того, що ми дійсно – одне ціле і значить, цей новий етап вже нічого не зруйнує, а навпаки дасть додаткові нові фарби. І зараз наші відносини живі, розвиваючі, нам як і раніше цікаво разом. Я і Діма дуже боїмося зупинки. Це відразу перекреслить і творчість, і сім’ю. І якщо хтось із нас це відчуває, другий починає підштовхувати вперед.

– Що таке любов? І чи надихає вона тебе?

– Мене надихає пошук любові, творення любові, тому що це не постійне відчуття, воно дуже гнучке, мінливе. Впевнена, що любов не може виникати блискавично і відразу. Це тільки шлях, і тільки процес. Любов – це творча енергія, яка щомиті пульсує. Співучасть, сприяння – це фундамент будь-яких відносин.

9RMmyP-KcaFjiTimIna7RgSAcj8pRIXDKQ1OSVMi2-Q

– Ти меломан?

– Я тебе здивую, але ні! Я люблю тишу. Я більше живу в літературі і кіно, якими надихаюся, створюючи музику. Сама по собі музика для мене – це атмосфера, почуття і палітра фарб під настрій, а окремі пісні – як запах, який повертає тебе при прослуховуванні в якийсь певний момент життя. Я як серфер на хвилі музики, щось приходить саме і звучить в потрібний момент – все це створює нові образи і стан. У різні періоди дорослішання я росла на найрізноманітнішій музиці: від класики, джазу, фольку до фанку і соулу, від хіп-хопу до електроніки. Але по енергетиці зараз мені ближче рок музика. Також я люблю саундтреки. Наприклад, у мене є всі збірники з саундтреками до фільмів Тарантіно, тому що він дуже любить грати з ретро музикою і стилізацією. І мені це дуже близько. Наприклад, недавно ми з Дімою створили музичний проект «З Голлівуду з любов’ю», присвячений американському кіно 30-40-их років. Разом з джазовим тріо Олексія Боголюбова ми виконуємо джазові стандарти, популярні і дуже рідкісні пісні, що звучали в кіномюзиклі тієї пори. І це не просто виконання цих пісень, а й відеосупровід кадрами, фрагментами з цих фільмів, а також мої розповіді про цтх акторів, особистостей, що блищали в епоху світанку Голлівуду. Зараз можу сказати що переросла мас-маркет, і мені цікаві ось такі концептуальні проекти. І хоча це досить складний шлях, ми віримо в його успіх.

11758971 10152911330977751 797813866 n

– Скажи, чи є у тебе якісь чарівні речі-талісмани в гардеробі, що приносять удачу?

– Ні (сміється), якимись магічними властивостями одяг я не наділяю, але є улюблені речі, які дають мені відчуття комфорту. І це вже запорука успіху, тому що ти відчуваєш себе «у своїй тарілці». Мені завжди подобалися прості речі в стилі міський гранж, casual, але красиво носити я це не вміла. Зараз, подорослішавши, я абсолютно вільна в перевагах в своєму одязі і можу дозволити собі буквально все. З недавніх пір я також полюбила сукні як додатковий прояв жіночності. Я люблю гарно одягатися, але, при цьому, ніколи не була шопоголіком.

– Твій секрет щастя?

– У мене немає навіть розуміння того, що таке щастя! Щастя – це відсутність проблем. Щастя – це відчуття світла і легкості в даний момент свого життя, коли ти вдихаєш і бачиш цей світ у всіх його відтінках. Чим більше таких миттєвостей – тим більше щастя.

– Якби ти зловила золоту рибку, що б ти загадала?

-Я б розгубилася, довго думала і боюся, ця рибка не дочекалася б озвучування мого бажання. Взагалі ніколи не любила цю казку. Мені завжди подобалася казка про Дюймовочку, і разюче як вона перегукується з моєю особистою історією кохання. Тендітна дівчинка, яка купається в турботі сім’ї, і не підозрює, що її чекають справжні пригоди … Несподівані знайомства з трьома різними персонажами – основними архетипами чоловіків, які їй абсолютно не підходять і, нарешті, зустріч свого Принца-ельфа.

Можливо, щастя – це коли твоє життя схоже на справжню казку.

Розмовляла Аліна Даниленко.

Пригощав ресторан “Одеса”

Фотограф: Кріс Кулаковський

 

На Анні синє асиметричне плаття BCBG MAX AZRIA

11774413 10153163579773585 342547249 n

 

На Аліні чорно-біле асиметричне плаття Alice + Olivia

yRrToHGkbBCuXwQ6-4V1pfpF5p16sXkm0yNrLpK 5o4

ITxixg85OQ4ImDH5NGKiZdMzYYkqJeBPZIrSAbe3zDM

 

 

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency