Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Чиста магія: маленька чорна сукня

Обери свій варіант головної сукні в гардеробі кожної дівчини

Маленька чорна сукня – чисте полотно, а ти сама, твоя індивідуальність, – найкращий митець. Доповни яскравими або складними за формою прикрасами – і образ вийде святковим, драматичним або трохи іронічним. Вибери стриману кольорову гаму аксесуарів – і вся увага буде прикута до тебе, твого обличчя, фігури і зачіски – колір не буде відволікати від самого важного.

Чорний колір дозволяє грати, бути такою, якою ти хочеш бути саме сьогодні. А інколи він .  наче захисний щит,  зберігає твої сили і якщо ти втомлена і бажаєш набратися енергії – це ідеальний . колір щоб захистити себе від зайвих очей.

LBD Alice 1

Вивести чорний за межі рамок траурного гардероба було під силу тільки непересічній особистості. За однією з версій, Коко Шанель, відома не тільки своїм талантом дизайнера, але численними романами, оплакувала трагічно загиблого в автокатастрофі улюбленого чоловіка – Артура «Боя» Кейпел, і почала носити чорну сукню в повсякденному житті. Ще одна версія відсилає до спогадів Шанель про уніформу інтернату, в якому вона провела дитинство після смерті матері. Третя передумова до появи цього скромного сукні – нелюбов Коко до надмірностей в нарядах, які створював ще один метр того часу Поль Пуаре.

LBD BCBG2 britta

Що б не було першопричиною, поява Шанель в чорній сукні середньої довжини, прикрашеній кількома нитками перлів, назавжди перевернуло уявлення соціуму про елегантність.

LBD Alice

Коко Шанель слідом за редактором Vogue називала маленьке чорне плаття «Фордом», акцентуючи увагу на тому, що дозволити собі виглядати вишукано може не тільки жінка з високим доходом.

LBD Tadashi

Сьогодні маленьке чорне плаття – це найбільш безпрограшний варіант для будь-якої вечірки, коктейлю, корпоративу або романтичного побачення. Ступінь урочистості залежить від тканини і декору кожної окремої сукні.

LBD Alice by

Темні відтінки, як відомо, допомагають візуально відчути вас більш стрункою, а різні декоративні елементи на сукню допоможуть приховати недоліки і підкреслити найкраще у вашій фігури.

LBD BCBG1

Мереживні, з воланами або басків, розрізами, рюшами або ж лаконічна сукня-футляр кольору смоли – що вибрати, залежить тільки від твого настрою і від заявленого дрес-коду заходу.

LBD Diane

Вічна класика і одночасно сама трендова річ – це і є те саме маленьке чорне платье.

Зная любов дівчат до маленького чорного плаття, баєри Rent A Brand щосезону поповнюють асортимент сукнями в найпопулярнішому кольорі, роблячи ставку не тільки на вже відомих дизайнерів, а й відкриваючи нові для України імена.

LBD zim

Прем’єрою в цьому сезоні стали три нових австралійських бренду: Zimmermann, Ministry of Style і Dion Lee, сукні яких ти вже сьогодні можеш замовити для примірки та оренди.

LBD Ministry

Все ще не визначилася з вибором? Зазирни в каталог чорних суконь Rent A Brand і ти неодмінно знайдеш варіант до душі.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency