Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Dress Up!: в чому зустрічати новий 2019 рік

Вибираємо сукню для головної вечірки року

Все навколо мерехтить вогнями гірлянд, концентрація мандарин в організмі наближається до критичної, а магазини починають бадьоро пропонувати різдвяні акції. Це означає, що за вікном грудень і прийшла пора приділити час приємним передноворічним клопотам. Обрати подарунки близьким і коханим, наповнити будинок запахом хвої і яскравим святковим декором і, звичайно ж, вирішити в чому зустрічати новий 2019 год.

Стиліст Rent A Brand Дарія Канішева підготувала кілька підказок і відібрала найактуальніші сукні для головної вечірки року.

Сукні в головному відтінку року за версією Pantone
За традицією на початку грудня інститут кольору Pantone називає головний колір наступного року – найтрендовіший відтінок. В 2019 цим кольором став світлий і теплий колір з назвою «Живий корал». Легкий і життєстверджуючий кораловий відтінок сукні відмінно підійде для новорічної вечірки.

Тематичні новорічні сукні

Отримала запрошення на вечірку з ельфійської тематикою? А може сама плануєш тематичний новорічна вечеря з дрес-кодом «Всі відтінки червоного» або вирішила стилізувати образ снігуроньки? Новорічні свята створені для того, щоб відмінно повеселитися. А Rent A Brand створений, щоб ти не обмежувала свою фантазію і могла підібрати актуальну сукню для свята в будь-якій, навіть найнесподіванішій стилістиці.

Ельфійський дрес-код: ставка на сильний характер, волю і сексуальність

Всі відтінки червонго

Снігуронька 2.0: додай краплинку магії

Платья в кольорі тотемної тварини
Тотемна тварина 2019 року за китайським календарем – жовтий земляний кабан. І якщо є бажання, можна зіграти в цю гру з вибором новорічної сукні в тон кольору тварини-символу майбутньому року. Відповідно, бери напрокат сукню в жовтому кольорі, чи в одному з «земляних» відтінків – оливковому, бежевому, коричневому або ж сукню з рослинним орнаментом і доповнюй аксесуарами з натуральних матеріалів – каміння, дерево, корали і т.п.

Альтернатива яскравому жовтому: кольору землі і флористичний принт

Блискучі новорічні сукні: безпрограшний новорічний образ
Блискуча сукня – ідеальний варіант, який органічно доповнить загальну новорічну картину. Крім того, металеві відтінки – один із трендів сезону осінь-зима 2018/19. Що б ти не обрала – легке приглушене сяйво або яскравий блиск – такі сукні будуть доречно виглядати як під час святкової вечері в ресторані, так і на вечірці в клубі. Паєтки, металізовані та тканини, що переливаються, срібляста або золотиста вишивка – орендуй сукню на свій смак.

Все ще не визначилася, який новорічний образ створити? Тоді переходь в каталог суконь для новорічної ночі Rent A Brand і вибирай з величезного асортименту дизайнерських суконь.

Веселої вечірки і щасливого нового року!

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency