Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Топ-3 стильних акцента в образі нареченої

Правильно розставивши акценти в весільному образі, можна підкреслити найбільш виграшні риси і завуалювати те, що хотілося б приховати. Rent A Brand виділив три стильних акценти в образі нареченої, на які зробили ставки дизайнери в цьому сезоні. Отже, ми пропонуємо тобі звернути увагу на деталі, які обов’язково допоможуть стати не тільки найкрасивішою, а й найстильнішою нареченою.

«V означає Виріз»

Після виходу на екрани нової екранізації «Великого Гетсбі» дизайнери знову звернули увагу на моду 20-років минулого століття. Carolina Herrera, Maggie Sottero, Jenny Packham і багато інших використовували в своїх весняних весільних колекціях такий характерний елемент нарядів тієї епохи, як глибокий V-подібний виріз. І цим варто скористатися, адже такий виріз візуально витягує силует, робить шию довшою і надає частку зворушливої беззахисності зовнішності нареченої.

V-образныи глубокии вырез1

Ми теж любимо моделі з глибоким V-подібним вирізом. Білосніжна сукня з французьким мереживом із завищеним бежевим поясом з весільної лінії BCBG MAX AZRIA стане чудовим варіантом для камерної весілля в стилі Прованс. Пишна сукня з другої лінії Vera Wang підійде справжнісінькій принцесі. Золотиста, вишита бісером сукня в підлогу з лімітованої колекції Sue Wang і стильна біла сукня від BCBG Max AZRIA сподобаються тим, хто не шукає класичний весільний наряд. Ці сукні ти вже сьогодні зможеш вибрати і приміряти на Rent A Brand.

slide vera

«Розставляємо акценти»

Тонкий поясок на весільній сукні – елегантна і чуттєва деталь загального образу нареченої. Чарівники весільної моди від Marchesa, Oscar de la Renta, Jenny Packham і багато інших запропонували нареченим робити акцент на талії, як за допомогою найтонших ажурних контрастних елементів, так і за допомогою поясів, рясно прикрашених перлами і кристалами.

акцент на талии1

Диявол в деталях, і іноді саме за рахунок маленьких і на перших погляд непомітних деталей та чи інша сукня  сприймається по-іншому. Ми любимо деталі, і нам особливо подобаються завищені атласні, прикрашені кристалами пояса на цих моделях. Ці та інші вінчальні сукні з акцентом на талії ти знайдеш у віртуальному шоурумі Rent A Brand:

dd

«Бенефіс баски»

Баска, будь то делікатна мереживна, як у Angel Sanches або ж об’ємна і подовжена, як у Monique Lhuillier і Ines Di Santo, прикрашає вінчальні сукні в цьому весняно-літньому сезоні. За допомогою цієї сильної оборки можна створити дуже жіночний силует, підкресливши осину талію, без зусиль приховавши округлі стегна.

баска1

У весільному вбранні баска виглядає свіжо і жіночно. Найрізноманітніші варіанти суконь в ретро-стилі з пишною баскою можна знайти в весільному будинку Louise Bridal, дизайнери якого надихаються вінтажними мотивами, і тому їх наряди бездоганно елегантні і відсилають нас до часів наших бабусь. Коротка сукня кольору слонової кістки з мереживним ліфом від Alice + Olivia підійде для стильного міського весілля в колі близьких друзів. Хочеш орендувати весільну сукню з басками? Не впевнена, чи підійде тобі такий фасон? Зв’яжися з нами, і консультанти нашого сервісу із задоволенням запропонують тобі підходящі варіанти.

баска

Якщо ти ще не впевнена в тому, яку сукню вибрати для свого весілля, почитай статті наших стилістів про інші тренди весільної моди, можливо, ця інформація буде для тебе корисною. Хоча набагато важливіше трендів знайти саме те сукню, якабуде сидіти на тобі ідеально.

Ти все ще не визначилася з вибором наряду? Шукаєш щось незвичайне? Подзвони нам і наші консультанти будуть раді допомогти підібрати тобі найкрасивішу дизайнерську сукню для твого весілля!

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency