Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Всі на Бал: Особливості дресс-коду white tie

Нам вже добре відомий формат black tie, а чи знаєш ти про white tie і про те, що потрібно для його дотримання?

Щороку Інститут костюмів перед відкриттям чергової тематичної виставки в нью-йоркському Метрополітен музеї влаштовує гала-вечір з дрес-кодом, відповідному до  тематиці експозиції. В цьому році Інститут представляє виставку «Чарльз Джеймс: за межею моди», присвяченій першому і легендарному американському кутюр’є Чарльзу Джеймсу. Вшановуючи повагою до творчості неперевершеного майстра бальних суконь, організатори урочистого відкриття обрали дрес-код заходу ‘White tie and decorations’.

Досить рідко у нас зустрічається  дрес-код White tie, який вимагає  від вбрання чоловіків ретельного дотримання аж до останньої дрібниці, до жінок більш лояльний, головна умова – наявність бальної сукні додолу і вечірньої зачіски. Обов’язкові, до недавніх пір, рукавички трохи вище ліктя, зараз виконують опціонний характер.

white tie woman

Дресс-код whitetie для жінок: Карлі Клосс в Oscar de la Renta, Сара Джессіка Паркер в Oscar de la Renta и Дакота Джонсон в Jason Wu

white tie woman option

Дресс-код whitetie для жінок: Анна Вінтур в Chanel, Блейк Лайвлі в Gucci и Жанель Монэ в TadashiShoji

Найкраще за всіх, до такого  заходу підготувалася Кароліна Куркова. Модель обрала сукню Marchesa, форма якого цитує відому вечірню сукню “Чотирилистна конюшина”, створену Джеймсом в 1953 році.

unnamed 20

Незважаючи на тверді переконання господині події, головного редактора американського Vogue, Анни Вінтур, що вона буде особисто контролювати відповідність заданій тематиці, деякі селебрітіз все ж-таки проігнорували правила і прийшли на захід в брюках або коротких сукнях.

white tie woman dont

Після побаченого на червоній доріжці MetGala 2014 року, стилісти Rent A Brand вирішили розставити крапки над «і» у питанні суворого дрес-коду офіційних заходів і запропонувати кілька своїх варіантів суконь для офіційних заходів. Усі сукні, ти, звичайно ж, можеш обрати і орендувати в каталозі вечірніх суконь на Rent A Brand.

І ще, в цей раз ми вирішили доповнити наші вечірні образи ще однією важливою ​​складовою, окрему увагу приділивши аромату. Аромат “носять” як і сукні, обираючи його так само уважно, щоб він міг відповідати вашому світовідчутті та образу, якому ти бажаєш відповідати. Уміння обирати під свій настрій, ідеальний  аромат – таке ж мистецтво, як і вміння обирати свою сукню, і при виборі свого вечірнього образу, тобі обов’язково варто пам’ятати про аромати. Адже вони мають магічну силу і вмінням творити дива. Правильно підібраний аромат підсилює твій образ, наповнює його, привертає до тебе людей. І оскільки мова зараз йде про досить рідко зустрічаємий дресскод whitetie, ми вирішили підібрати для тебе незвичайні і рідкісні аромати із парфумерії. А допомогли нам зробити вірний вибір майстри ароматів з магазину  парфумерії Жан.

Золотой злиток

Для створення легкого ретро-образу обери світлу сукню в стилі 20-х років SueWong і рукавички в тон, доповни золотими аксесуарами: сережками Michael Kors, клатчем Whiting & Davis і босоніжками з металевим блиском.

Гармонійно пасує під настрій цього образу Bullion («Золотий злиток») – справжній гімн ароматів Аравії та Стародавньої Персії. Ці культури оповиті вічною таємницею, що потопає в багатстві, золоті, прикрасах, прянощах. І сам Bullion – як шкатулка, наповнена природними коштовностями, надасть твоєму образу особливу завершеність.

 

whitegold

Золотиста сукня Sue Wong – 2000 грн

Таємниця чорного кольору

Заходи, на котрі обов’язково варто одягати сукню додолу і рукавички – це королівський прийом, одруження посла, нагородження Нобелівської премії, громадянська панахида по представнику правлячої династії, будь-який інший офіційний захід або тематичний вечір. Для інших випадків можна обмежитися стильним look’ом з вечірньою сукнею додолу, орендувавши, наприклад, мереживну сукню з басками із пір’я Alice + Olivia, смарагдові сережки Kenneth Jay Lane, клатч Bottega Veneta і класичними чорними підборами або босоніжками.

Під цей образ ми обираємо аромат від француза італійського походження Лорана Маццоне, який одного разу сказав: «Мені подобається чорний колір, його таємниця, його зухвалість, його аура, його витонченість». Noir Gabardine – втілення чорного кольору, як дечого іншого. Чорне як абсолют, як нуль, як основа основ, як порожнеча. І якщо ти вирішиш почати все заново, обираючи зухвалий драматично- фатальний образ, обов’язково зверни увагу на цей дивовижний аромат.

blackemerald

Вечірня сукня з баскою із пір’я – 3000 грн

Смарагдова фея

Додати легкості і безтурботності офіційному образу допоможе гра з кольором. Поєднуйте смарагдову сукню в грецькому стилі HalstonHeritage з сережками KennethJayLane з великими блакитними кришталями і маленьким витонченим клатчем від Diane von Furstenberg.

Спробуй з цим образом Roja Parfums Nüwa від метра парфумерії Рожа Давши, який  присвятив свій шедевр старокитайській богині, яка створила все навколо і наповнила квіти ароматами. З кожним парфумерним матеріалом він провів кропітку роботу, прагнувши досягнути досконалості, віддаючи данину китайським традиціям вишуканості, лаконічності і витонченості у мистецтві. Чудовий результат його експерименту – м’який шипр, струмує, як місячне світло по швидкому потоці, створить навколо тебе невловиму чарівну атмосферу.

 emeraldblack

Смарагдова сукня Halston Heritage – 1250 грн за 2 доби.

Королівська троянда

Чорно-червоне поєднання не завжди виглядає драматично. Візьмемо, наприклад, бальну сукню Alice + Olivia з вишитими на чорному тлі, червоними трояндами і додамо до нього дуже дівочий клатч з бантом Valentino і стильний обідок CoronadeFlores. У цьому образі поєднуються чуттєвість, зухвалість і легкість.

Для цього образу ми обираємо аромат Mona di Orio Violette Fumee, де мила ніжність квіток і листя фіалки супроводжується димними нотами дорогого тютюну, східних прянощів, тонкої замші і сухих полін, складених біля палаючого каміна. «Сором’язливі фіалки і королівські троянди немов обкурюють, вбираючи пряну чуттєвість шафрану і смачний дим гваякового дерева, – квіткові ноти спалахують …” / Jeroen Oude Sogtoen /

redblack

Червоно-чорна сукня– 2400 грн

Вікторіанська романтика

Якщо ж, навпаки, тебе полонить драматичність і якась театральність в образі, обирай вишукану вечірню мереживну сукню Alice + Olivia із золотим візерунком і підбери до нього відповідні аксесуари. Підійдуть сережки-шандельєри Kenneth Jay Lane і мінодьер Diane von Furstenberg.

Вибір аромату для цього образу – Clive Christian V for Women. Клайв Крістіан назвав цей аромат на честь своєї старшої дочки Вікторії. Апельсиновий колір в поєднанні з трояндою і жасмином в заспокійливих обіймах ромашки зливаються з насиченими нотами лаванди і робить V for Women абсолютно романтичними.

blackgold

Сукня Katrina Alice+Olivia

Якщо ти хочеш створити свій неповторний образ для офіційного заходу, зазирни в каталог вечірніх суконь Rent A Brand і ти 100% знайдеш не один цікавий варіант. А якщо тобі не підійшло нічого з побаченого, зв’яжися з нами і ми оберемо для тебе потрібну тобі сукню в нашому закритому каталозі вечірніх вбраннів. До речі, при оренді вечірньої сукні ти обов’язково отримаєш знижку на оренду всіх аксесуарів.

А якщо тебе зацікавив один із  парфумів, представлених в даних образах, пропонуємо тобі відвідати наших друзів з магазину парфумерії Жан.

Шукаєш сукні в стилі Гетсбі? – ти знайдеш потрібні тобі варіанти в розділі Сукні в стилі 20-х років.

Запроcили на подію, де передбачається чорно-білий дресскод? Дивись чорно-білі образи наших стилістів тут.

Якщо ти шукаєш мереживну сукню для вечірки або весілля подруги, обов’язково зверни увагу на наш матеріал про мереживні сукні для подруги нареченої. І нарешті, якщо дрес-код твоєї події зумовлює сукні в стилі шеббі-шик або прованс, надихайся образами, які наші стилісти створили спеціально для такої події.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency