Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Твоя головна новорічна вечірка

А ти готова до головної завершальной вечірки року? Чи є у тебе ідеальна сукня, яка принесе тобі удачу? Ні? Тоді читай поради від нашого стиліста і вибирай найкращі сукні для новорічної ночі.

Аромат цитрусових і кориці, обпалюючий губи обліпиховий чай, все частіше звучать в затишних кафе різдвяні мелодії, казковий декор на вулицях і в вітринах торгових центрів – все навколо огортає атмосферою головного свята роу.

Уже зовсім скоро та сама ніч. Ніч, коли мільйони людей одночасно загадують свої найзаповітніші бажання, ніч надій і віри в краще. Є ідеї як провести найщасливішу ніч року? Яким буде твій Новий рік? Камерна вечеря з коханою або гучна вечірка, а може ти влаштуєш бал-маскарад? У будь-якому випадку, без карколомної сукні тобі не обійтися.

І про те, щоб у тебе був якомога ширший вибір нарядів вже подбали баєри Rent A Brand. А стилісти створили кілька цільних образів з сукнями-новинками, які тільки-тільки з’явилися в нашій колекції вечірніх та коктейльних вбрань.

Drama queen

Новорічна вечірка ідеально підходить, щоб приміряти на себе більш яскравий і загадковий образ. Мереживний верх і спідниця в підлогу – ця сукня Elie Saab створена, щоб інтригувати. Для ще більшого загострення пристрастей доповни венеціанської мереживний маскою Vintage Hollywood і відтіни контрастними фактурами – оксамитовими човниками з металізованим миском і мерехтливим мінодьером Diane Von Furstenberg.

New Year black 1100х800

Гра контрастів

Поєднання соковитого зеленого і насиченого синього – одне з найбільш позитивних і радують око. Воно додає динаміку образу, навіть якщо в його основі дуже жіночна сукня з квітковим принтом Adrianna Papell. Можна додати велике кольє, а можна візуально подовжити шию за допомогою сережок-шандельерів Kenneth Jay Lane. Класичний клатч-конверт Saint Laurent відмінно завершить цей look.

New Year navy2 1100х800

Зворушлива ніжність

Легкість цієї сукні Alice by Temperley заворожує – ніжний колір і невагомий матеріал надає їй частку зворушливості. В даному випадку можуть підійти і звичайні тілесні човники, проте для створення більш цікавого способу додай трохи кольору – наприклад, босоніжки коралового відтінку з дуже актуальним в цьому сезоні прозорим каблуком. Завершить наряд незвичайна прикраса – кольє Feja_Morfeja Jewelry і клатч Bottega Veneta.

New Year nude 1100х800

Безтурботність

Інститут кольору Pantone вже визначив, що головними кольорами майбутнього 2016- го року будуть два відтінку – рожевий кварц і ніжно блакитний колір з гарним ім’ям «Безтурботність». Вибравши сукню Christian Siriano в такому відтінку, ти сто відсотків опинишся у вирі модних подій. Доповнюємо образ золотистими босоніжками, сережками Michael Kors і клатчем Diane Von Furstenberg.

New Year blue 1100х800

Тисяча паєток

Майбутній рік, як ти вже напевно знаєш, буде роком вогняної мавпи, а тому астрологи радять зустрічати його в нарядах, які асоціюються з вогнем. У різних відтінках полум’я – від червоного і оранжевого до ніжного блакитного і яскравого ультрамарину. Ідеальним варіантом в цьому ключі стане переливаюча вогниками тисячі паєток сукня в підлогу Theia.

Так як сукня сама по собі дуже фактурна, додати колірний акцент варто лише за допомогою яскравої ягідної помади. А завершити новорічне вбрання можна босоніжками або туфлями в тон, сережками Michael Kors і мінодьером Whiting & Davis.

New Year pink2 1100х800

Це лише кілька образів для твоєї новорічної вечірки, але якщо ти хочеш підібрати новий образ особисто для тебе згідно всім твоїм параметрам, зв’яжися з нами і всі наші стилісти-консультанти будуть раді допомогти тобі створити твій особливий образ для особливого випадку.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency