Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Сукня на випуск: вибираємо образ для головної шкільної вечірки

У чому піти на випускний бал

Ти ж знаєш, що шукати сукню за кілька тижнів, а то і днів, до випускного – це трохи більше ніж просто погана ідея? Тобі треба не тільки вирішити, який образ ти хочеш створити в цей вечір і знайти відповідну сукню, але і встигнути її забронювати, щоб в твоєму ідеальному образі не прийшла подруга з паралельного класу. І не забудь, що потрібно ще залишити час на пошук взуття та аксесуарів, які гармонійно доповнять твій образ. Загалом, справ дійсно багато, тому березень і квітень – найкращий час, щоб підібрати саме ту сукню.

Давай почнемо з того, що уявимо, який образ ближче – більш ошатний чистриманий, грайливий або романтичний, лаконічний чиепатажний, комфортний або розкішний? Знайди відповідний епітет до свого образу і вважай ти на півдорозі до успіху – залишилося тільки підібрати сукню, яка цьому епітету відповідає.

На цьому етапі важливо зрозуміти в якій сукні ти будеш себе почувати максимально органічно і відповідно дрес-коду заходу. Під дрес-кодом в даному випадку мається на увазі рівень формальності і урочистості образу. А це багато в чому залежить від атмосфери, яка панує в школі і від цінностей, які сформувалися і культивуються в кожному окремому класі.

Подумай про тканини, декор та оздоблення сукні. Що тобі більше подобається – прозорість або мереживо, оксамит або шовк, монохром чи активний принт? Стиль твого образу – це відображення твоєї особистості і тільки тобі вирішувати, які риси ти хочеш підкреслити, а які приховати в цей особливий день.

Згадай також, що в твоєму тілі тобі подобається найбільше. Може довгі стрункі ноги або красива лінія талії, а може ключиці або стегна? За допомогою фасону і декору сукні підкресли саме ці зони. Виділивши свої привабливі сторони, ти будеш відчувати себе ще більш красивою.

Коли визначишся із загальною концепцією і фасоном, подумай про колір. Які кольори для тебе неприйнятні з якихось причин, а які навпаки тішать? Можливо, ти захочеш зупинитися на класиці вечірнього образу, яка поза часом і модою – чорних, темно-синіх, бордових чи білих відтінках?

Чи тобі більше подобаються ніжні відтінки?

А може, ти захочеш вибрати трендові в цьому весняно-літньому сезоні кольори за версією Pantone -“ультрафіолетовий”, теплий червоний відтінок “помідора черрі”, яскравий жовтий “лимонний пунш” або насичений бірюзовий колір “аркадія”?

Як тільки ти визначишся з основними параметрами – загальною стилістикою, кольором, довжиною і фасоном – хутчіш обирай і замовляй кілька варіантів з каталогу, і консультанти Rent A Brand у найкоротші терміни доставлять вибрані тобою сукні для примірки.

І, до речі, кілька слушних порад від нашого стиліста, про те, як вибрати сукню на випускний читай в статті: Як обрати сукню до випускного балу.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency