Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Сукня Tadashi Shoji: з любов'ю до жіночої фігури

Ми продовжуємо знайомити тебе з нашими улюбленими дизайнерами, і один з безумовних фаворитів – Tadashi Shoji. Читай далі, чому для найважливіших подій ми вибираємо сукні від Tadashi.

Тадаші Шоджі, як істинний чоловік, обожнює вигини жіночого тіла і, як справжній японець, вміє це обожнювання піднести неймовірно поетичним способом – в даному випадку за допомогою ефектного вбрання, що робить привабливою фігуру абсолютно будь-яких пропорцій.

Тадаші складно назвати дизайнером-новатором, він прихильник класичних форм, проте з обов’язковими ультрамодними акцентами – як, наприклад, прозорі вставки, розсип пайеток, складна перфорація або вишивка ручної роботи. Це особливий почерк Tadashi Shoji, дизайнера, який за допомогою унікального крою, драпіровок, плетіння мережива, підбору матеріалів і поєднання кольорів винятковим чином підкреслюють достоїнства фігури жінки, і приховують її недоліки. Відмінні риси бренду: жіночність, розкішна елегантність, шик.

Tadashi Shoji 2

Сукні цього американського дизайнера з японським корінням – абсолютно безпрограшний варіант для будь-якого світського заходу. У період кінофестивалів і присудження премій в галузі кіномистецтва і музики Тадаші стає одним з найбільш затребуваних дизайнерів Голлівуду. Плаття для червоної доріжки Tadashi Shoji ти зможеш знайти в нашому каталозі.

Tadashi ShojiScreen Shot 2014-05-06 at 7.19.19 PM

 

Screen Shot 2014-05-24 at 11.29.21 PM

Серед зоряних клієнток дизайнера співачка Кеті Перрі, солістка групи «Florence and the Machine» Флоренс Уелч, телеведуча Опра Уїнфрі, а також Ніколь Кідман, Блейк Лавлі, Келлі Озборн, Кейт Бекінсейл, Діта фон Тіз і Бейонсе.

in TS

У сукні Tadashi Shoji актриса Октавія Спенсер отримала «Оскар» за кращу роль другого плану у фільмі «Прислуга». До речі ця актриса з не найпростішою фігурою стала своєрідним «послом» бренду, кожен раз демонструючи, що талант Тадаші в тому, щоб зробити апетитною і піднести будь-яку жіночу фігуру в найвигіднішому світлі.

-octavia-spencer

5 цікавих фактів про Tadashi Shoji

1. Коли дизайнер вступав до коледжу на спеціальність fashion-дизайнер, він взагалі не вмів шити.

2. Перш ніж створити бренд свого імені дизайнер деякий час працював в звичайному швейному ательє Лос-Анджелеса..

3. Першою сукнею, дизайн якого він придумав і втілив, стала весільна сукню його сестри.

4. Один з найулюбленіших письменників Тадаші – Федір Достоєвський. Свою колекцію осінь-зима 2013/14 Тадаші Шоджі присвятив дореволюційному Санкт-Петербургу.

5. Тадаші Шоджі в США часто характеризують, як дизайнера для жінок будь-якого віку, фігури і національності.

Шукаєш вечірню сукню з актуальної колекції Tadashi Shoji? Зазирни в наш каталог вечірніх суконь цього дизайнера, щоб подивитися пропоновані нами варіанти.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency