Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Блиск та пір'я: сукні із найактуальнішим декором весни

Зустрічай весну яскраво

З перших днів весни так хочеться хоч ненадовго оголосити мораторій на універсальні і серйозні чорні, глибокі винні та темно-сині кольори, а також зовсім не враховувати практичну сторону під час вибору вбрання. А просто надати перевагу яскравим сукням, безтурботним квітковим принтам і легковажному декору з пір’я.

Так, можливо , це не наблизить прихід того самого довгоочікуваного тепла, але точно поліпшить настрій. Справді приємно те, що в цьому весняному сезоні тренди на нашому боці. У колекціях більшості брендів ми якраз можемо спостерігати і пір’я, і ​​блиск, і флористичні принти, і легкі довгі сукні, і ще багато чого по-дівочому милого. Але про все по порядку.

Сяйво

Один з ключових трендів вечірніх суконь – сліпуче мерехтіння. Активний блиск у всіх можливих проявах вже кілька сезонів на піку популярності і в цієї весни не збирається здавати позиції.

sparkles runway3

Пайєтки та металізовані нитки, розсип блискучого каміння та гліттер – вибір елементів мерехтливого декору за тобою, головна мета – сяяти якомога яскравіше.

Флористика

Складно придумати більш весняний принт, ніж квітковий. Та й навіщо? Адже можна просто носити і насолоджуватися. У цьому сезоні на подіумах абсолютне квіткове розмаїття – від максимально натуралістично промальованих квітів до ніжних акварельних замальовок.

floral prints runway18

Обирай квітковий принт, близький саме тобі, і весняний настрій забезпечено.

Пір’я

Декор сукні пір’ям – не просто незвичайний акцент, який приковує погляди, але і один з головних трендів цього сезону.

dress with feather runway18

Якщо у тебе не було приводу одягнути прикрашену пір’їнками сукню в минулому сезоні, неодмінно знайди можливість приміряти її цієї весни.

Волани

Волани та рюші  – елементи в одязі, які не просто натякають, а гучно заявляють про наближення сезону тепла. Погодься, адже є певний дискомфорт в тому, щоб трамбувати ці фрагменти сукні під шарами зимового одягу.

ruffles runway18

Єдиний нюанс, який варто враховувати при виборі сукні з таким декором, волани можуть візуально збільшити ту частину тіла, яка знаходиться під ними.

Прозорість

Шар прозорої тканини, що створює цікавий ефект багатовимірності наряду, в цьому сезоні можна застосувати не лише до суконь, проте максимально яскраво цей тренд проявляється саме в речах вечірньої групи

transparent runway

Якщо є бажання створити максимально тендітний і жіночний, але в той же час інтригуючий образ – обирай саме такий варіант, і вечір тебе не розчарує.

Сукні з легких тканин

Невагомі шовкові сукні, що м’яко спадають по тілу – один з ключових трендів весни. Вибір фасонів, кольорів і принтів максимально широкий. Ці сукні відрізняє простота ліній (на перший погляд) і відсутність або мінімальна кількість декоративних елементів.

weightless dress runway
Обравши такий формат, ти подаруєш своєму тілу легкість і абсолютну свободу руху.

Все ще вибираєш найкраще вбрання для весняної вечірки? Зазирни в каталог Rent A Brand, нам є чим тебе здивувати.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency