Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

День святого Валентина: як провести і яку сукню обрати

Красиві сукні для найромантичнішого свята року.

У кохання багато перешкод, і часто чим перешкод більше, тим сильніші почуття і яскравіші стосунки. Тому, якщо ви знайшли своє справжнє кохання – чому б не відзначити це разом з особливою для вас людиною? День святого Валентина – чудове свято, мета якого забарвити сірі лютневі дні, привнести в них трохи чар та романтики. Rent A Brand рекомендує заздалегідь подумати про сюрприз для коханого, а стилісти сервісу оренди подбають про те, щоб ви виглядали неперевершено в цей день.

Как обрати сукню до дня всіх закоханих?

Є кілька базових рекомендацій, які в значній мірі спростять процес вибору сукні, на який захід б ви не збирались. На що потрібно звертати увагу, вибираючи вбрання:

[Related_products id = “6183,7069,5372”][Related_products id = “5364,7036,6885”]

Як провести день святого Валентина з парою і без

Класичне романтичне побачення, як і ресторан з червоно-сердешним декором, вважаєте надто банальним задумом на день святого Валентина? Rent A Brand зібрав для вас кілька альтернативних ідей як для тих, хто у стосунках, так і для тих, хто зараз без пари, а стилісти сервісу оренди розповіли, що одягнути і яку сукню обрати в аренду відповідно до кожного поводу.

Друге перше побачення в день святого Валентина

Відтворіть своє перше побачення таким, яким ви його пам’ятаєте. Ваше перше побачення було повною катастрофою? Тим краще, буде привід разом посміятися і як на картину нанести зверху новий шар спогадів.

[Related_products id = “7057,6444,3943”]

Фотосесія love story

Стильні спільні фото, зроблені професіоналом, ви будете переглядати не раз, згадуючи найприємніші моменти.

Вечори танго

Навіть якщо ви далекі від усього що пов’язано з хореографією, кілька індивідуальних уроків аргентинського танго дозволять по-іншому поглянути на один одного. Головне, все робити щиро. Вечори, проведені разом без відволікаючих чинників, дуже згуртовують і ви будете ще не раз згадувати їх в майбутньому. Для створення відповідної атмосфери вам знадобиться довге червоне плаття з високим розрізом. [Related_products id = “6308,5378,6386”]

Коктейльна вечірка для пар

Коктейльна вечірка, куди кожен приходить з парою, причому не залежно від статусу їхніх стосунків. Дрес-код відповідний – красива коктейльна сукня, якого завгодно кольору і декору. Це може бути трендовий флористичний принт, пристрасний червоний колір або ніжно-рожевий відтінок.

[Related_products id = “4911,6433,6147”]

One day trip для тих, хто не в парі

Чому б не залишити всі штампи Дня всіх закоханих за бортом та не запросити таку ж вільну від відносин подругу / друга, орендувати на день-два спорткар і красиві сукні, а потім, насолоджуючись власним безглуздям і пригодами, відправитися на день в інше красиве місто. Вам завжди буде чим зайняти вечір в Одесі, Дніпрі, Львові чи Києві. Ви будете сміятися всю дорогу, співати і насолоджуватися цією дивною безсніжною зимою.

[Related_products id = “6915,6891,6204”]

Тематична вечірка

Чому б не піти на вечірку для вільних від стосунків людей – ніяких пар, тільки холостяки і холостячки в красивому вбранні, музика, шампанське, легкі закуски та чудовий настрій

Якщо ви все ще не побачили своє ідеальне плаття, просто зазирніть у каталог чи напишіть нам, що ви шукаєте, і стилісти обов’язково підберуть для вас кращий варіант.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency