Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Попіл тисячі троянд: найкращі сукні в пудрових відтінках

Обираємо сукні в ніжно-рожевому відтінку для будь-яких урочистостей

Жіночність, тендітність і безтурботність пудрового відтінку забезпечили сукням в цьому ніжному кольорі колосальну популярність. З асортименту сервісу оренди Rent A Brand ми обрали кілька найбільш цікавих варіантів, які додадуть магії будь-якому заходу за твоєї участі.

Побачення 

Романтичне побачення – це про легкість і флірт, про посмішки і дотики, про прогулянки та розмови, про суперечки і пошук спільних тем та інтересів. Не варто позбавляти себе можливості обрати милу сукню попелястого рожевого відтінку і створити трохи наївний образ. І нехай твоє єство розкриється не одразу, адже побачення – це гра.

Корпоратив, відкриття виставки

Корпоратив в честь дня народження співробітника або ж відкриття художньої виставки – такі заходи рідко вимагають вечірньої сукні та активного мейкапу. Найчастіше це події, які ти відвідуєш після робочого дня в офісі, а відповідно від гостей очікують, що вони будуть вбрані трохи більш урочисто, ніж зазвичай. І найкраща відповідь на таке очікування – стильні сукні з дрібним принтом. Образ з такими сукнями легко удосконалити, просто замінивши зручне взуття красивими туфлями на високих підборах та додавши яскраві прикраси.

Весілля подруги

Ніжний, тендітний, чуттєвий попелястий рожевий відтінок один з найпопулярніших  і у колірних рішеннях на весілля. Найчастіше його комбінують з контрастним кольором, наприклад, хвойним зеленим, глибоким червоним, темно-синім або ж помаранчевим.

Попелястий рожевий часто використовується в колірній схемі весілля
Попелястий рожевий часто використовується в колірній схемі весілля

Якщо подібна колірна схема зазначена в запрошенні, орендуй сукню вишуканого пудрового кольору і доповни аксесуарами в потрібному контрастному відтінку. В асортименті Rent A Brand якраз з’явилися дуже цікаві варіанти суконь для подружок нареченої.

Black tie

Офіційний захід з дрес-кодом black tie має свої обмеження, але це також і можливість вбрати розкішну сукню довжини максі і в повній мірі насолоджуватися святом і приємною компанією. Вечірня сукня приглушеного рожевого відтінку буде надзвичайно пасувати брюнеткам з більш темним кольором шкіри. Дуже ніжний і зворушливий образ з попелястим рожевим кольором можуть створити блондинки з холодним підтоном шкіри. Якщо ж у тебе золотисте, руде чи каштанове волосся і теплі відтінки шкіри, варто розглянути більш персикові відтінки рожевого – у них у тебе буде дуже свіжий зовнішній вигляд.

Все ще не знайшла свій ідеальний варіант? Переходь в каталог суконь пудрового рожевого відтінку, замовляй і приходь на примірку в шоу рум Rent A Brand.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency