Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Поціловані сонцем: сукні подружки нареченої в стилі бохошик

Ідеальний вибір для найромантичнішої події літа

Сукні в стилі бохошик – втілення у тканині літньої спеки і духу свободи, самовираження і концентрованої жіночності. Легкі натуральні матеріали, мереживо, складний декор, вільні силуети – в такій сукні хочеться танцювати до світанку та фліртувати, бути загадковою і ніжною, але водночас відкритою до пригод. Тож не дивно, що бохошик став улюбленим вибором гостей літніх весільних церемоній.

Сукні подружки нареченої в стилі бохошик
ВСІ СУКНІ

Богемний стиль зародився у Франції на початку XIX століття і представляв собою нехитрий за кроєм та простий за матеріалами, але надзвичайно яскравий та еклектичний у міксуванні принтів і підборі матеріалів одяг так званих «богемців» – етнічних ромів з Богемії (регіон в Чехії). Найчастіше вони не мали постійної зайнятості і заробляли, розважаючи людей піснями, танцями і вуличними театральними постановками.

Трохи пізніше, на початку ХХ століття, ексцентричний богемний стиль пов’язували з представниками контркультури, артистами, письменниками та художниками – людьми творчих професій, богемою. Потім втілений в одязі дух свободи і відмови від рамок, запропонованих суспільством та традиційного світогляду, став візитівкою стилю покоління хіпі у 60-70 рр минулого століття.

У нульових головними адептами вільної, протестної, але дуже жіночною естетики бохо стали модель Кейт Мосс, актриса Сієнна Міллер, дизайнери та актриси сестри Ольсен і стилістка Рейчел Зоуі. Завдяки їм невагомі принтовані шовкові сукні-максі, блузи із воланами, сарафани з плетеного мережива і прикраси ручної роботи знову стали актуальними. Однак, на відміну від «богемців» ХІХ століття, яскравою богеми і вільних «дітей квітів» ХХ століття, новим амбассадорам цього стилю не доводилось обтяжувати себе економією, тому нові трендсеттери перенесли «богемність» в одязі на якісно новий рівень, додавши розкоші та вишуканості своїм вбранням та заміксувши це вcе зі стильними люксовими аксесуарами. Так до богемності додався шик.

Сукні подружки нареченої в стилі бохошик
ВСІ СУКНІ

Бохошик в сучасній інтерпретаціі- це артізанальні техніки декору одягу, творчий підхід до оздоблення, незвичайні поєднаннях принтів і тканин, характерний для богемного стилю. Але все це переосмислено і відтворено в ідеальному крої, якісних новітніх тканинах і фурнітурі, трендових стилістичних рішеннях. Саме тому сукні в стилі бохошик так часто вибирають для гучних фестивалів і в якості сукні подружки нареченої в теплу пору року.

Сукні подружки нареченої в стилі бохошик
ВСІ СУКНІ

Сукня у стилі бохошик в деталях – це і англійська вишивка, і в’язане мереживо, флористичні, тай-дай і акварельні принти на шовку або бавовні, вишивка по тюлю і ручна робота високопрофесійних майстрів.

Серед нинішніх дизайнерів романтичні сукні в цій стилістиці варто шукати в австралійської марки Zimmermann і британського бренду Self-Portrait.

Сукні в стилі бохошик для прохолодного літа
ВСІ СУКНІ

Щоб створити образ подружки нареченої в стилі бохошік варто до вибраної сукні додати кілька рядів ланцюжків та браслетів, або ж великі кольорові чи незвичайної форми сережки (наприклад, у вигляді квітки або черепашок), босоніжки з безліччю ремінців (на підборах або без), а також зробити зачіску з плетінням або косами і максимально природний мейк.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency