Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Всі кольори світу в колекціях BCBG Max Azria

Чому всі у захваті від BCBG Max Azria

Ритми іспанського фламенко, марокканські орнаменти, народні костюми країн Балтії, розслабленість каліфорнійських серферів, музика Девіда Боуї або маски сучасної художниці Коко Фронзак – що б не надихнуло дизайнерів бренду BCBG Max Azria Макса і Любов Азрія на створення нової колекції, одне залишається незмінним – нетиповий для американського бренду європейський шик в кожному окремо взятому виробі.1 Azria

Жіночні і в той же час елегантні, спокійні, без краплі химерності, силуети вечірніх і коктейльних суконь – це відображення захоплення, яке відчуває Макс до своєї головної музи – Одрі Хепберн. «Її чистий, вишуканий стиль є невичерпним джерелом натхнення для моїх колекцій», – зізнався дизайнер.

6 Azria

Платье Magnolia – оренда на два дні 2000 грн.

І якщо для Макса головне джерело натхнення талановита актриса і ікона стилю, то Любов черпає ідеї для колекцій в подорожах. Як, зокрема, це плаття Adelia з подіумної колекції, присвяченій Марокко.

8 Azria

Мереживо, вишивка, плісіровка, штучна і натуральна шкіра, замша, нові технологічні тканини – у дизайнерів немає обмежень, крім одного. Любов Азрія якось зазначила, що єдиний матеріал, з яким вона не буде працювати – це неопрен, так як витончені драпірування – те, що відрізняє по-справжньому жіночний силует. А жіночність міцно вшита в ДНК цього бренду.

3 Azria 1

Серед прихильниць бренду Анджеліна Джолі, Мішель Обама, Кетрін Зета-Джонс, Брітні Спірс, Кейт Уінслет, Майлі Сайрус, Ріанна і багато інших актрис, музикантів, фешн-блогерів по обидва боки Атлантики.

7 Azria
BCBG Max Azria – бренд, якому вдалося не тільки завоювати любов і повагу клієнтів, але й стати одним з живих втілень американської fashion-мрії. За досить невеликий проміжок часу – 25 років – з невеликого сімейного бізнесу подружжя іммігрантів бренду вдалося перетворитися в серйозного гравця fashion-ринку.

5 Azria

BCBG Max Azria Group в різний час придбав близько 20 брендів, в тому числі французьку марку Hervé Léger, відому своїми бандажними сукнями. До речі, це придбання вписало BCBG Max Azria Group в історію fashion- індустрії як першу американську компанію, яка викупила європейський бренд.

2 Azria

В даний час креативним директором та ідейною натхненницею колекцій бренду є дружина Макса Любов Азрія.

4 Azria

Сукні та кобінезони BCBG Max Azria ідеально підійдуть для романтичного побачення, вечірки в заміському клубі, презентації і навіть для собственого весілля.

11 Azria

 

9 Azria

 

10 Azria

В Rent A Brand представлена найбільша колекція суконь бренду BCBG Max Azria в Україні, вибрати своє ідеальне плаття можна прямо зараз у нашому каталозі.

 

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency