Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Літо в кадрі: чому серпень - найкращий місяць для фотосесії

Ранкова імла і барвисті заходи сонця, свіжість від літньої грози та теплі довгі вечори, соковиті відтінки кольорів та величезна кількість фруктів та ягід – і це лишень мала дещиця того, що можна і треба використовувати для створення яскравих фото. Ми зібрали кілька вагомих причин, чому потрібно обов’язково встигнути зловити літо в кадр. А стиліст Rent A Brand Дарія Канішева рекомендує сукні для створення завершеного літнього образу.

Природа – кращий фотофон

Кілька сезонів поспіль провідні бренди влаштовують покази своїх колекцій на відкритому просторі. І роблять це вони не лише із міркувань безпеки, а й тому що правильний пейзаж задає потрібний настрій. Влітку неймовірне буйство фарб, все квітне та змінює відтінки залежно від освітлення. Ірисові поля в червні, лавандові «ферми» в липні, величезні копиці сіна, поля соняхів та люпинів в серпні – від’їхавши всього на десяток кілометрів від міста можна не тільки відмінно провести час, але й обрати розкішний природній фон для літніх фотосесій.

Вибирайте флористичні принти і легкі тканини для створення літнього жіночного образу. Комбінуйте з грубим взуттям та аксесуарами, щоб додати краплю зухвалості
Вибирайте флористичні принти і легкі тканини для створення літнього жіночного образу. Комбінуйте з грубим взуттям та аксесуарами, щоб додати краплю зухвалості

Обирайте контрастні кольори суконь, флористичні принти і легкі тканини для створення літнього жіночного образу образу: біло-блакитний орнамент для поля соняшників, а червоні і жовті вбрання яскраво будуть виглядати на лавандовому тлі.

Вечірки коло басейну

Лазурний колір води, різнокаліберні барвисті коктейлі, друзі, красиві сукні, танці та чудовий настрій – кращого антуражу для створення атмосферних літніх фото годі й придумати. Не варто марнувати можливість зловити цю емоцію в кадр.

Для вечірок біля басейну відмінно пасуватимуть грайливі короткі сукні з легких матеріалів.

Відпочинок біля моря

Чи то узбережжя океану десь в Португалії або ж невелике озеро неподалік дому – водойма будь-якого масштабу моментально задає потрібний тон. Для створення стильних курортних образів вибирайте білі сукні з англійського мережива або прошви і не забудьте про аксесуари.

Чарівне світло

Довгий світловий день, який дозволяє легко зловити як синювато-сизе ранкове освітлення, так і золотисто-рожеве вечірнє. При цьому всі відтінки змінюються в залежності від світла, а відповідно одна і та ж сукня може в буквальному сенсі заграти новими фарбами.

Серпень - місяць приголомшливих заходів сонця
Серпень - місяць приголомшливих заходів сонця

Обирайте сукні насичених кольорів і зробіть кілька знімків на одній локації на світанку і ввечері перед заходом. Серпень дозволяє не вставати дуже рано, але при цьому застати приголомшливий світанок і отримати насолоду від красивезного заходу сонця.

Природна засмага

У серпні засмага з’являється і у тих, хто цілеспрямовано виходив в шоколадний колір, і у тих, хто строго лімітував свої контакти з сонцем. Та навіть легкий золотистий відтінок вирівнює тон, створюючи більш чіткі обриси тіла на фото. А ще загар візуально робить стрункішою. І цими перевагами варто скористатися.

Експерименти з образом

Погодьтеся, влітку набагато легше зважитися на експерименти, а фотосесія – відмінна можливість спробувати щось абсолютно для себе нове, «вигуляти» незвичайний образ і протестувати реакцію.

Літня фотосесія - чудова можливість спробувати щось абсолютно для себе нове
Літня фотосесія - чудова можливість спробувати щось абсолютно для себе нове

Завжди в лаконічних образах, але іноді душі хочеться розвернутися на повну? Тоді варто орендувати плаття з безліччю рюш і воланів і дозволити собі трохи подуркувати чи побути  інфантильною. А може, навпаки, ваше життя повне яскравих образів, лялькових кучерів і багатоярусних спідниць? Тоді обирайте монохромний лук на чорно-білих знімках.

Rent A Вrand рекомендує не марнувати можливість і використовувати серпень для створення атмосферних фото, а стилісти сервісу завжди готові допомогти підібрати ідеальну сукню для найприємніших літніх спогадів.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency