Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Сукня на Новий рік: яку обрати для корпоративу та вечірки?

Ідеї суконь для головної вечірки року

Грудень. Запах мандарин і хвої. Передноворічна метушня і пошук ідеальних подарунків для рідних. Рецепти традиційних різдвяних страв і тематичні корпоративи. А ще вічне, як ремонт доріг в Києві, питання «Яку сукню обрати на новорічну вечірку?».

Щоб допомогти тобі знайти правильну відповідь, стилісти сервісу оренди дизайнерських суконь Rent A Brand підібрали повний спектр трендових, символічних і урочистих новорічних нарядов.

Зірка новорічної вечірки

Новий рік – найкращий час, щоб відчути себе зіркою. Цьому сприяє незліченна кількість святкових заходів, які калейдоскопом змінюють одна одну у грудні: корпоративи, сімейні зустрічі, святкування з друзями, тематичні фотосесії. Якщо ти готова до сміливих і яскравих образів, які створять відповідний настрій і акумулюють незабутні емоції на рік наперед – надихайся червоними доріжками вручення різноманітних премій і нагород.

Візьмемо до прикладу, церемонію нагородження American Music Awards, яка зовсім нещодавно відбулася в Лос-Анджелесі. І що ми бачимо? Блиск, мерехтіння, асиметрія і вирізи, жіночні волани і пір’я в якості декору. Тренд суворого мінімалізму втрачає свої позиції, а на зміну концептуальним і лаконічним сукням глибоких відтінків приходять веселощі і активний декор.

Ідеї суконь для новорічної вечірки: блиск та пір'я як на червоній доріжці AMA 2019
Ідеї суконь для новорічної вечірки: блиск та пір'я як на червоній доріжці AMA 2019

Так чому б не ризикнути? Щоправда купувати наряд, що врізається в пам’ять, зовсім необов’язково, адже одягнути ти його зможеш на одну, максимум дві вечірки. Замість цього можна вибрати і взяти в оренду в Rent A Brand фантастичне плаття, всипане пайєтками, з актуальної колекції бренду зі світовим ім’ям.

Підбираючи новорічний образ, завжди враховуй:

Новорічна сукня на удачу

Символ 2020 року китайським календарем – Білий Металевий Щур. Відповідно, щоб «задобрити» тотемну тваринку і мати успіх майбутнього року, варто обирати новорічне плаття у відповідних відтінках. І незважаючи на те, що сам східний гороскоп не надто популярний в Україні, традиція вибору сукні в кольорах, які символізують приходить рік, прижилася. Тому оренда вечірніх суконь в світлих відтінках з металевим блиском для новорічних вечірок виглядає чудовою ідеєю.

Якщо ж біле мерехтливе плаття – це занадто урочисто для того формату заходу, на який ти збираєшся, можна зупинити вибір на сріблястому, сірому або бежевому варіанті і доповнити мерехтливими аксесуарами і прикрасами з блеском.

Будь в тренді

Джерелом натхнення і основою для створення кольорової палітри майбутнього 2020 року за версією фахівців інституту кольору Pantone, став світовий океан. Центральне місце відведено різним відтінкам синього, блакитного та зеленого. Серед кольорів, представлених в прогнозі на сезон весна-літо 2020 року, зустрічаємо такі назви як: «Біскайський зелений», «Зелена цибуля шніт», «Класичний синій», «Вицвілий денім» і «Синя мозаїка».

Ідеї сукні для новорічної вечірки: в кольорах Pantone ss 2020
Ідеї сукні для новорічної вечірки: в кольорах Pantone ss 2020

П’ять кольорів із представлених дванадцяти відведені спокійній синьо-зелений гамі. Як пояснюють в інституті кольору, таке фокусування пов’язано, по-перше, зі зростаючим інтересом світової спільноти до екологічної тематики в цілому і захисту океану від подальшого забруднення зокрема. А по-друге, з тим, що всім нам необхідний спокій в світі потрясінь і стрессов.

Одяг завжди був важливим ретранслятором поглядів, ідей, переконань і потреб суспільства. Трендовий колір, стиль або фасон не виникає нізвідки, а є реакцією на соціо-культурні події, що відбуваються в світі. І за допомогою вечірніх суконь, що надягають на той чи інший публічний захід, будь-то червона доріжка вручення Grammy, нагородження «Людина року» або новорічний корпоратив, можна без слів передати не тільки своє почуття прекрасного, а й певну позіцію.

Кольором 2020 року за версію Pantone був названий нейтральний  “Класичний синій”. Як пояснюють в інституті кольору свій вибір – у людства є запит на спокій, впевненість і взаємозв’язок. А ці поняття найкраще демонструє саме такий звичний для всіх синій відтінок.

В Rent A Brand найширший вибір новорічних суконь в трендових синьо-зелених тонах. Прокат суконь з актуальних колекцій відомих брендів обійдеться всього в 15% від початкової ціни в магазині. Примірка здійснюється у затишному шоу-румі в історичному центрі столиці. Однак Київ не єдине місто, в якому ти можеш орендувати плаття. Доставка обраної на сайті сукні здійснюється і в інші великі міста України.

Корпоративна вечірка

Підвести певну межу, відзначивши з колегами завершення року, з усіма його масштабними і не дуже проектами, веселими і сумними подіями, нарадами і звітами, виконаними планами та окресленими зонами зростання.

Обирай новорічне плаття для корпоративу, зважаючи в першу чергу на формат заходу. Яким буде ваше свято? Грандіозна виїзна подія для всіх філій компанії або камерна зустріч невеликим колективом в найближчому ресторані? Який формат передбачається? Чи заявлений певний дрес-код або може тема заходу?

Природно, чим грандіознішою є запланована подія, тим ретельніше потрібно буде продумати образ і тим раніше треба обрати та забронювати прокат своєї ідеальної новорічної сукні, щоб бути впевненою в своєму образі на всі 100%.

Тематичний Новий рік

Тематичні новорічні вечірки – це завжди інтрига і тренінг креативності для кожного учасника. Яким буде твоє свято? У стилі Срібної Фабрики Енді Уорхола? Гарячий і барвистий дрес код Фріди Кало? А може тебе чекає піратська вечірка або прийом в стилі Великого Гетсбі?

Не варто ігнорувати дрес-код, навіть якщо ти по природі своїй максимально серйозна людина. Адже все залежить від теми, а діапазон образів завжди широкий. Сексуальні, стримані, розкішні, складні і прості, вечірні та коктейльні, з довгим або коротким рукавом, оксамитові або мереживні – досить включитися в цю гру і вибрати наряд, в якому ти себе будеш почувати максимально комфортно і привабливо. Якщо ж тема занадто велика чи ні часу підбирати образ – ти завжди можеш покластися на професіоналізм стилістів Rent A Brand. Бронюй дату та приходь на примірки.

Бажаємо веселого і щасливого Нового року!

 

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency