Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

In red we trust: топ червоних суконь від Rent A Brand

Найкраще з новинок сезону та найпопулярніші червоні моделі

Червона сукня – це завжди голосна заява. У червоному не сховаєшся і не розчинишся в пейзажі. Червоний не про нейтралітет та компроміси, це інша історія. Відтінки червоного – про пристрасть, про лють, про сильну емоцію зі знаком плюс або мінус. Цей непростий на перший погляд колір насправді личить всім без винятку, незалежно від віку і досвіду. Головне – знайти свій відтінок.

Наприклад, теплий теракотовий колір, так само, як і карміновий відтінок найбільше пасуватиме шатенкам.

А на сукні в яскравих червоних відтінках томатів черрі варто звернути увагу зеленооким дівчатам зі світлою шкірою і золотистим волоссям.

Холодний, з рожевими нотами, малиновий відтінок варто орендувати тим, у кого блакитні, сині, холодні карі або сірі очі і попелястий колір волосся.

В свою чергу насичений вишневий червоний, а також бордовий і холодний гранатовий тон – найкращим чином підкреслить природні кольори брюнеток, власниць смаглявої шкіри і синіх або темно карих очей.

Стилісти Rent A Brand вибрали з асортименту сервісу оренди кращі червоні сукні для різних випадків.

День святого Валентина

В цей день повітря наповнене зимової свіжістю і, звісно ж, романтикою. Коханий запросив на побачення? Чому б не підіграти амурній атмосфері, обравши спокусливу сукню, що вигідно підкреслює фігуру?

Захід з дрес-кодом Black tie

Глибокі відтінки червоного асоціюються з владою і впевненістю. Варто враховувати цю особливість, якщо збираєшся відвідати захід, що передбачає нові знайомства. Сукня, що відповідає дрес-коду має довжину 7/8 або ж це максі-модель, яка пошита з тканини вечірньої групи та/або має активний декор. Детальніше про те, що входить в поняття black tie, читай в нашій статті “Дрес-код Black tie: як обрати відповідну сукню

Весілля подруги

Весілля приятельки – чудовий привід, щоб танцювати і веселитися від душі, знайомитися з новими людьми і робити красиві фото. Тому при оренді сукні варто звертати увагу не тільки на концепт заходу, але і на те, наскільки комфортно тобі буде активно рухатися в твоєму вбранні.

Все ще не визначилася з вибором? Зазирни в каталог червоних суконь Rent A Brand і ти неодмінно створиш свій особливий образ.

 

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency