Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Від «Великого Гетсбі» до «Піжамної вечірки»: оренда суконь для вечірок з дрес-кодом

Красиві вечірні та коктейльні сукні для новорічних вечірок з популярними дрес-кодами

Київ цілковито поглинула передноворічна метушня. Де б ти не перебувала – краєчком свідомості уловлюєш різдвяні мелодії і передзвін дзвоників Санти, і це завжди піднімає настрій і створює теплу атмосферу свята.  Новий рік чи не єдине свято, яке всі відзначають  у кілька заходів – як мінімум, в колі сім’ї, з друзями і з колегами. Окрім того у тебе, безумовно, ще лежить кілька запрошень на різні підсумкові вечірки і вручення заслужених нагород. І звісно ж у цьому році мало яке святкування обійдеться без певного дрес-коду.

Стілісти Rent A Brand підготували для тебе сукні, які відповідають найбільш популярним дрес-кодами новорічних вечірок. Яку сукню обрати для прийому в стилі «Великого Гетсбі», що одягнути на «Піжамну вечірка»? Чим вразити гостей під час вечері з темою «Золотий вік Голлівуду»? Оренда якого дизайнерського вбрання допоможе втілити стиль фільму «Сніданок у Тіффані»?

Нехай дрес-код, вказаний в запрошенні, тебе не лякає, адже прокат суконь якраз і існує для того, щоб приміряти на себе найрізноманітніші новорічні образи – від вишуканих і елегантних до найнеймовірніших та складних. А стилісти і консультанти сервісу оренди дизайнерських суконь Rent A Brand завжди готові допомогти і підібрати найбільш відповідний варіант для новорічного корпоративу, прийому або червоного хідника.

Дресс-код: новорічна вечірка в стилі «Великого Гетсбі»

Заради неї він готовий на все: змінити себе, своє життя, купити будинок навпроти її дому і влаштовувати вечірки, про які шумить все місто, аби лишень вона помітила, аби прийшла … Гарний початок історії, яка захоплює з перших сторінок і не відпускає до кінця. Історії, яка екранізована, поставлена ​​на сцені і відтворена на корпоративах і новорічних вечірках по всьому світу не один десяток разів.

Сукні в стилі 20-х років минулого століття, мерехтливі або з довгою бахромою, що оживає під час руху, із заниженою талією і пайєтками завжди в топі запитів у нашому сервісі оренди. Тому байєри Rent A Brand неодмінно замовляють нові вечірні та коктейльні сукні в стилі епохи джазу. І цей рік, звичайно ж, не став винятком.

Яке плаття пасуватиме для вечірки в стилі роману «Великий Гетсбі»:

Новорічний прийом з темою «Золота епоха Голлівуду»

У 40-і роки минулого століття в Америці розквітає кінематограф. На піку популярності новий стиль, культивований великими екранами, – млосні красуні із акуратними великими локонами, яскраво-червоними губами, в розкішних вечірніх сукнях, діамантах та хутрі.

Відтворити цей образ в рамках новорічної вечірки з відповідним дрес-кодом досить просто. Оренда вечірнього плаття, що облягає, з глибоким V-подібним декольте або відкритими плечима і яскравий макіяж, характерний для тієї епохи – і можеш сміливо відправлятися на свято.

Дрес-код: “Сніданок у Тіффані”

Новорічні корпоративи з дрес-кодом, натхненним улюбленою багатьма поколіннями картиною «Сніданок у Тіффані», для Києва теж не рідкість. Костюми для Одрі Хепберн, які ідеально передавали стан головної героїні, створював французький дизайнер Юбер де Жіванші.

Для створення культового образу головної героїні тобі будуть потрібні:

І не забудь про високу зачіску і горнятко запашної кави. Недорого відтворити такий образ можна, взявши складові наряду напрокат в Rent A Brand.

Вечірка в стилі Футуризм

Тема майбутнього йде рука об руку з темою космосу. Тому дрес-код «футуризм» – все про білий колір, що відсилає нас до костюмів астронафтів, та сріблясту тканину, що відблискує. Футуризм – про чіткі лінії і прості силуети, уніфікованість в плані одягу. Саме так собі уявляли майбутнє письменники – фантасти і дизайнери – футуристи, чию фантазію в 60-х роках підживлювали перші космічні відкриття. Розкішний фільм, щоб надихнутися і створити неймовірний футуристичний новорічний образ на корпоратив: «Хто ви, Поллі Магу?».

Дрес-код: «Pajama Party»

Якщо дрес-кодом найяскравішої ночі року стала «Піжамна вечірка» – тобі пряма дорога до сліпдрессів і сукням-сорочкам, напівпрозорим пеньюари та сукням-халатам. Але пам’ятай, що це все ж вечірка, тому не потрібно приймати занадто буквально слово «піжама». Навпаки, варто зіграти на контрастах – зробити ідеальний мейк і зачіску, взяти в оренду великі сережки та браслети та доповнити новорічний образ красивим взуттям.

Судячи з різноманітності дрес-кодів і тематик, з якими ви приходите в шоу-рум Rent A Brand, Київ відмінно відсвяткує цю найчарівнішу ніч у році!

Бажаємо більше веселих і креативних новорічних вечірок!

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency