Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Час святкувати: у чому зустрічати Новий рік

На що орієнтуватися, обираючи новорічну сукню

Погодься, останній місяць року має особливий шарм. Передноворічна атмосфера, різдвяні мелодії, що наповнили весь простір навколо, святкова ілюмінація, аромат хвої та цитрусових, хрускіт снігу під ногами, засипання під різдвяні фільми, завершення незавершеного, складання списків бажань і обіцянок, мрії і плани на майбутній рік і, звичайно ж, корпоративи , вечірки і чарівна новорічна ніч… Велика частина населення планети з легкістю зможе продовжити цей асоціативний ряд і, повір, відповіді будуть збігатися. Жоден інший місяць не сповнений такого символізму і рітуалів.

Стілісти Rent A Brand теж не зраджують своїм передноворічним ритуалам і, надихнувшись традиційною грудневою суєтою, що панує навколо, підготували для тебе варіанти особливих новорічних суконь для головної вечірки року. за  передноворічною традицією, в перших числах грудня інститут кольору Pantone оголошує головний колір майбутнього року. В цьому році, експерти не тільки відстежували соціокультурні тенденції, але і «вийшли в поле», тобто вирушили в різні куточки планети з метою відстежити, який колір став найчастіше проявлятися в поп-культурі, дизайні упаковки, моді, їжі, оформленні та т.п. Таким кольором став ультрафіолет.

Фіолетовий колір складений з двох протилежних в колірному колі відтінків – червоного і синього. «Складний колір для складних часів. Цей колір стане символом надії і змін на краще в наступному році », – так прокоментувала вибір кольору року виконавчий директор Panton Літріс Айсмен. Фіолетовий символізує нонконформізм і експеримент, спонукаючи людину представити свою унікальність світу і розсунути власні кордони за допомогою творчості. Відмінний вибір кольору, як для новорічної ночі, як вважаєш?

Більш того, можна поекспериментувати з відтінками фіолету, обравши найбільш вподобаний твоєї зовнішності або ж підібрати сукню, де фіолетовим буде тільки принт або декор.

Варто відзначити, що фіолетовий – колір, який буде вдалим для новорічної вечірки з точки зору і східної езотерики. Згідно давньокитайского місячного календаря елементом майбутнього року стане земля, а відповідно кольори, які принесуть щастя, повинні асоціюватися з кольорами землі. У цю групу, крім фіолетового, входять також відтінки червоного, зелені, жовті та коричневі від кольору піску до шоколадних.

Відповідно до того ж календаря, тотемною твариною, яка захищає 2018 рік, буде Жовта земляна собака.

Китайський гороскоп обіцяє насичений подіями рік, не без потрясінь, але в цілому мирний і доброзичливий, як і талісман року – собака.

Рік собаки, крім іншого – це рік, котрий сприяє мандрівникам, так що можеш вже складати свій маршрут. Удача і успіх будуть супроводжувати тебе.

Невдалими кольорами для зустрічі року Жовтої земляний собаки будуть: білий, блакитний і золотий. Так що варто відкласти улюблені, посипані золотими паєтками сукні до наступного праздніка. Якщо все ж відволіктися трохи від китайської езотерики і повернутися до трендів, варто відзначити, що в цьому зимовому сезоні дуже актуальний відтінок сріблястий металік.

І, звичайно ж, не варто забувати про текстуру тканини. У цьому сезоні обирай оксамит. Недарма цей м’який і фактурний матеріал підкорив серця багатьох дизайнерів і був представлений на подіумах по обидва боки Атлантики.

Вибрати своє особливе плаття для самої чарівної вечірки в році ти можеш в каталозі суконь Rent A Brand і потім завітай до нас в шоурум, де наші стилісти-консультанти з задоволенням покажуть тобі варінти, що тобі пасуватимуть або доставлять тобі обрані сукні на примірку за твоєю адресою в будь-який зручний час.

Щасливого Нового року!

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency