Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

IN or OUT: роль сукні в капсульному гардеробі

Чи є місце сукні в капсульному гардеробі?

Капсульний гардероб – вибір тих, хто не бачить сенсу витрачати зайвий час на підбір образу вранці. Адже це так зручно, коли всі твої спідниці підходять до всіх топів і жакетів з твоєї шафи. Але про все по порядку. Що в себе включає осінній капсульний гардероб і яке місце в ньому відведено для суконь докладно розповість стиліст Rent A Brand Дарія Канішева.

Що таке капсульний гардероб?

Головний сенс капсульного гардероба в тому, щоб з мінімального набору речей складати максимальна кількість цікавих образів, які відповідають твоєму способу життя, роду діяльності та персональному стилю. В рамках капсули всі речі поєднуються між собою і покривають всі можливі потреби.

Вперше ідею капсульного гардероба озвучила американська дизайнерка Донна Каран, що у 1985 році запропонувала колекцію «7 простих речей», в яку увійшли: боді, довга спідниця з запахом, широкі брюки з високою талією, блузка, жакет, сукня і пальто
Вперше ідею капсульного гардероба озвучила американська дизайнерка Донна Каран, що у 1985 році запропонувала колекцію «7 простих речей», в яку увійшли: боді, довга спідниця з запахом, широкі брюки з високою талією, блузка, жакет, сукня і пальто

З чого складається гардеробна капсула?

Є кілька підходів у формуванні капсульного гардероба. Один з них, запропонований Міжнародною асоціацією імідж консультантів, передбачає наступний набір речей в капсулі:

Всі речі в рамках однієї капсули поєднуються між собою і відповідають одному виду активності (для офісу, для дозвілля тощо). Кількість капсул залежить від різноманітності діяльності кожної конкретної людини. Але зазвичай достатньо 3-4 капсул, щоб повністю закрити потребу в одязі на сезон.

У капсулі немає місця сукні?

Звісно, що є. Залежно від фасону сукні, її можна розглядати як окрему річ, яка відмінно поєднується з жакетом, взуттям, аксесуарами і пальто з нашої капсули або ж створити більш складний образ. Наприклад, сліпдресс можна одягнути на топ, а зверху накинути жакет. Або ж вдягнути на сукню кардиган, застебнути його на всі ґудзики і затягнути на талії пояс – так плаття перетворюється в «низ». Ще як варіант, легкі богемні сукні на ґудзиках можна розглядати як так званий «третій шар» – тобто, одягати таке вбрання з тим же боді та джинсами.

З чого почати формування осіннього капсульного гардеробу?

Для початку потрібно продумати, яка активність чекає на тебе восени, як ти хочеш виглядати. Далі скласти список покупок або заздалегідь знайти речі, які можна орендувати, а не купувати. Наприклад, комбінезон для виступів на публіці, сукня для робочої фотосесії або прикраса, яка доповнить образ на святкування дня народження подруги.

Потім переглянь, що вже є у тебе в шафі, і почни формування капсули з будь-якої речі, яку ти хочеш носити. Наприклад, з затишного кардигану. Знайди варіанти актуальних образів із кардиганом, придумай свій і подивися, якого одягу і аксесуарів тобі бракує. Так ти сформуєш свій список покупок або графік оренди. Пам’ятай, щоб бути впевненою, що орендоване плаття чи аксесуар буде чекати тебе в потрібний день, варто подбати про бронювання на сайті Rent A Brand заздалегідь.

Коли обновки будуть придбані, зроби фото себе у всіх можливих нових образах і збережи в телефоні. Так, прокинувшись вранці, ти зможеш перегорнути фото за чашкою ранкової кави і вибрати потрібний образ без поспіху.

Твої осінні капсули відмінно доповнять сукні із довгим рукавом з каталогу Rent A Brand.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency