Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Party time: вечерній дрес-код у деталях

Обираємо сукню відповідно до дрес-кодом заходу

Дрес-код значно спрощує життя як господарів заходу, так і їх гостей. Чітко розуміючи головні принципи і рівень формальності заходу, а відповідно і рівень урочистості одягу, можна зосередитися на тому, як в рамках заданих правил створити приголомшливий образ. Стиліст Rent A Brand на прикладі суконь з нашого каталогу представила основні правила святкового дрес-коду і можливі заходи, де доречно та чи інша сукня.

Smart casual

«Продуманий повсякденний» образ – це одяг, який можна носити на роботу, якщо правила компанії не регламентують зовнішній вигляд співробітників. Від шкіряних штанів до замшевого спідниці-трапеції, від босоніжок на босу ногу до чобіт-ботфортів без каблука. Доречні як спідниці, так і штани, як сукні, так і комбінезони. Єдиний дрес-код, що дозволяє джинси. Табуйований лише спеціалізований одяг і взуття для спорту чи відпочинку.

Smart casual – одяг, яку ми обираємо для камерних вечірок з близькими друзями, корпоративів і невеликих урочистостей на честь днів народження співробітників, неформальних заходів та фестивалів під відкритим небом. Рівень формальності «smart casual» передбачає, що твій образ буде чуттєвим, але водночас комфортним.

After 5 casual (A5c) або ж Dressy casual

Трохи формальніший дрес-код, в порівнянні з Smart Casual, але все одно досить демократичний. Рівень формальності для заходів після 17:00 передбачає сукні до коліна, брючні костюми, різні комбінації спідниць і блузок або топів, комбінезони. Тканина може бути як натуральна, так і сумішеві або синтетична, фактурна чи гладка, матова або з блиском. Довжину спідниці варто обирати від середньої (долоня над коліном) до міді. З прикрас будуть доречні як срібло, золото, платина, так і біжутерія або напівдорогоцінне каміння. До заборони на спортивний та одяг для відпочинку для жінок додається тільки денім. Взуття можна будь-яке в рамках розумного (тобто, крім пляжних сланців, гумових чобіт і взуття для спорту). В цілому головний меседж такого наряду неформальна елегантність.

Cocktail

Коктейльна сукня тобі знадобиться на вечірці, що починається до 20 вечора – корпоративі, презентації, відкриття виставки, або ж в якості наряду для весілля подруги, дівич-вечора або на випускної сукні. Такий дрес-код передбачає чуттєвість, жіночність і легкість. Тому сміливо можеш вибирати більш грайливі, несуворі сукні середньої довжини спідниці. Якщо сумніваєшся, безпрограшним варіантом буде маленьке чорне плаття і активні прикраси – сережки, браслет, підвіска або кольє. Цей рівень формальності дозволяє прозорі, блискучі і фактурні тканини. Взуття – класичні човники, лаковані черевики або ж босоніжки.

Дрес-код ‘коктейль’ не передбачає довге або занадто активно декороване плаття, так само, як і не вітає занадто повсякденні вбрання – трикотажна сукня або брючний костюм. Але в той же час шовковий комбінезон цілком прийнятний.

Festive

Ошатний, святковий дрес-код, що натякає на те, що господарі вечірки чекають від вас блиску і веселощів. На цей рівень формальності одягу поширюються правила коктейльного дрес-коду, з невеликим реверансом у бік більшої декоративності образу. Тобто, краще більш блискучі, золотисті та сріблясті тканини, або ж глянцева фурнітура та оздоблення. Те, що додасть легкість і урочистість вашому образу. Зазвичай побажання до форми одягу festive можна побачити на запрошенні на вечірку на честь свята, будь то Новий рік, або, наприклад, День святого Валентина.

Black tie optional

Данний підвид дрес-коду black tie дає можливість вибрати як довге плаття, так і сукню середньої коктейльної довжини. Однак і в першому, і в другому випадках краще зробити вибір на користь однотонного вбрання нейтральних відтінків. Шовковий комбінезон також буде доречним.

Creative black tie

Цей дрес-код дозволяє урізноманітнити строгий black tie трендовими доповненнями, наприклад, цікавим декором сукні, або ж асиметричною довжиною, складними драпіровками, незвичайними розрізами і тому подібними елементами крою, дизайну і стилістики. В іншому, якщо на твоєму запрошенні стоїть позначка Creative black tie, мається на увазі, що у вечірки є тематика, наприклад «В стилістиці 20-х років», і твоє сукня має бути вечірній і відповідати стилістиці.

Black tie
Прийом в посольстві? Прем’єра у віденській опері? Церемонія вручення престижної премії? Для знакових подій – знакові сукні. Розкішні, довгі, що підкреслюють граціозність і елегантність своєї власниці. Один з двох найбільш суворих дрес-кодів. Тільки довге вечірнє плаття, тільки справжні коштовності, тільки шик і стриманість в образі.

White tie
Найсуворіший дрес-код, який передбачає тільки довгу бальну сукню, яка в класичному варіанті доповнюється ще й високими рукавичками. Заходи, на яких традиційно поширений дрес-код White Tie – це королівський прийом, присудження Нобелівської премії одруження посла, громадянська панахида по представнику правлячої династії, будь-яке інше офіційне торжество або тематичний вечір.

Сукні для будь-якого заходу як з повсякденним, так з найсуворішим дрес-кодом ти завжди знайдеш в каталозі Rent A Brand.

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency