Rent A Brand — прокат брендових суконь в Києві, сукні напрокат в Києві
вул. Володимирська, 10 02000 Україна, м.Київ
(063) 616 12 59,(067) 773 44 60 info@rentabrand.ua
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10
ВІДКРИТО ЩОДНЯ З
ШОУРУМ НА
ВУЛ. ВОЛОДИМИРСЬКА, 10

ВІДКРИТО ЩОДНЯ З

Час для магії: обираємо сукні для новорічних вечірок

Загадайте бажання. Так-так, прямо зараз. Без додаткових умов та ритуалів, без містичного збігу цифр та монумента із відполірованою частиною тіла, без монетки та моря, без зворотного відліку секунд ы навіть без свічок на торті. Просто тому, що за вікном грудень – місяць, заряджений на дива. Найбільш діяльний, метушливий і динамічний, але в той же час – найбільш нарядний, гучний і п’янкий. Місяць, коли час пришвидшується, підбиваються підсумки та вимальовуються плани, корпоративи змінюються сімейними вечерями. Місяць, коли обов’язково потрібно все встигнути і ніколи не вистачає часу на те, щоби відчувати та насолоджуватись моментом. Тому просто видихніть і загадайте бажання прямо зараз. А Rent A Brand подбає про те, щоб вам не довелося в цій метушні думати ще й про сукні для заходів – наші баєри та стилісти підібрали найчарівніші варіанти, які обов’язково принесуть успіх у новому році.

За китайським календарем

Згідно з китайською традицією, кожен рік підпадає під вплив тієї чи іншої тотемної тварини, і щоб рік був вдалим, варто вибирати кольори в одязі «співзвучні» з відтінком покровителя. 2022 – рік Чорного (Блакитного) Водяного Тигра, а відповідно, новорічне вбрання вибирайте жовтого, помаранчевого чорного або темно-коричневого, блакитного або синього відтінку. Також хорошим варіантом вважаються нефритовий та рожевий.

Час для блиску та мерехтіння

Якщо китайські вірування і ваш світогляд як паралельні прямі ніколи не перетинаються, тоді обирайте традиційні для Нового Року мерехтливі, блискучі варіанти образів. Це можуть бути як сукні, повністю всипані паєтками, так і образи з тканин з легким натуральним блиском або окремі мерехтливі деталі – елементи декору, прикраси та аксесуари.

Більше кольору

Після двох років періодичної ізоляції та усамітнення в затишному домашньому одязі нейтральних відтінків, організму просто необхідна інтенсивна кольоротерапія.  А надто у період новорічних свят.

Строгі, та не сумні

В Україні все більш поширеною стає практика, коли бюджет новорічного корпоративу перерозподіляється між кількома благодійними організаціями, а власне святкування набуває скромнішої форми з дуже обмеженим фінансуванням. Для таких вечірок не варто вибирати мерехтливі сукні, надаючи перевагу стильному костюму брючному або комплекту з топу і спідниці.

Однак у такому випадку варто вибирати акцентні прикраси.

Зберігаємо нейтралітет

Тотальний бежевий – тренд сезону осінь-зима 2021/22, чому б не приміряти на себе цей м’який та затишний відтінок у новорічну ніч? Бежевий буває холоднішого відтінку – сіро-бежевий і теплішого відтінку – пісочний. Вибирайте колірну гаму відповідно до тону вашої шкіри.

Маленька чорна сукня – класика жанру

Безпрограшний варіант для 95% заходів, які ви відвідаєте у грудні. Лаконічні, чорні сукні відомих дизайнерів і брендів, що чудово сидять, – це завжди про витриманість, почуття стилю і статус. Цього року баєри Rent A Brand зібрали букет неймовірних маленьких чорних суконь, кожна з яких має свою родзинку. Для найсміливіших – ультраміні, для романтичних – жіночні мережива, для поціновувачів оригінальності – незвичайні деталі.

Не побачили ту саму сукню у добірці? Швидше заглядайте в каталог новорічних суконь та прикрас і бронюйте варіант, що сподобався.

Команда сервісу оренди дизайнерських суконь Rent А Brand вітає вас з Новим 2022 роком і бажає щоб у вашому житті було більше добра та дивовижних подій!

SHARE:
FacebookMessengerTelegramViber

Популярне в блозі

deco.agency